Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här festar furst Albert med heta svenska kändisen – när Charlene inte syns till

16 dec, 2023, 10:00 

Här fångas världsstjärnan på bild med fursten!

Annons

Det monegaskiska furstendömet är det glammigaste, rikaste och kanske mest mytomspunna kungahuset i Europa. Och det är många som vill vara nära dem, för att få sin bit av kakan.

Nu har furst Albert fångats på bild med en svensk het kändis – och Charlene, hon är spårlöst borta!

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillståndBrand logo
Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

Sanningen om Victoria Silvstedt och furst Alberts relation – efter ryktena

Albert har sedan tidigare goda relationer till Sverige. Inte minst med vår kronprinsessa, både Albert och Victoria brinner ju dessutom för miljön, och de har träffats flera gånger.

Annons

Victoria är inte den enda från vårt avlånga land som tycker om den sympatiske fursten. Så sent som förra året fångades han på bild i ett hjärtligt ögonblick med Pernilla Wiberg, och han har dessutom en god relation till entreprenören och modellen Victoria Silvstedt.

Den sistnämnda har det också funnits romansrykten kring, efter att det fångats på bild ihop – något som däremot aldrig bekräftats. Idag är Albert och Victoria goda vänner, och de stöter ofta på varandra på Monacos glammiga galor, där hon också bor större delen av tiden.

Victoria Silvstedt och furst Albert
Vännerna i soliga Monaco i fjol.
Annons

Furst Albert festar med svenska världsstjärnan

På furstendömets Instagram-sida lade man i veckan upp en bild från en festlig tillställning på prinspalatset. Då firade man nämligen pristagarna av "World Athlete of the Year", ett anrikt pris som tilldelas idrottare inom friidrott, löpning och gång som utmärkt sig under det gånga året.

Priset har funnits sedan 1988, och Usain Bolt har kammat hem bucklan hela sex gånger. I år var det tre kvinnor och tre män som vann och fick titeln, och en av dem var den glödheta svenska världsstjärnan Armand Duplantis!

Annons

Höjdhopparen Duplantis vann priset första gången 2020, och nu var det dags igen. Vilken insats – och vilken ära att få partaja med furst Albert! På fotot ser man även hans flickvän, svenska influencern Desiré Inglander.

Foto: TT

Annons