Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här flyger Madeleine helt under radarn – knepet för att bli oigenkännlig

02 jan, 2024, 23:00 
Prinsessan Madeleine har ett knep som gör att hon kan leva sitt liv och flyga helt under radarn. Här avslöjas hon.
Annons

Att vara kunglig innebär ett liv som inte liknar någonting annat. Ständig uppvaktning – och alla vet vem du är. Det har givetvis sina fördelar, men ibland vill även en prinsessa strosa på stan eller ta en fika utan att någon vänder sig en extra gång.

Och då har dem sina knep. Här är prinsessan Madeleines.

7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjortBrand logo
7 oförglömliga saker som Chris O'Neill sagt och gjort

Så blir Madeleine oigenkännlig – när hon är ute på stan

Madeleine tillhör de kungligheter som valt att leva mest "vanligt" av alla. Hon har bott utomlands stora delar av sitt liv, och bara en sådan sak gör att hon kan ta en kaffe på stan utan att folk känner igen henne.

Ser man Madeleine ute bland folk kan man också räkna med att hon har ett par solglasögon på sig. På så vis är det ju nästan omöjligt att identifiera henne!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill promenerar på stan
När Madeleine och Chris skulle gifta sig 2013 var uppståndelsen total. Här promenerar de i Stockholm bara någon månad innan bröllopet – och många märkte det inte ens!

Mycket ligger också i klädseln. När Madeleine är ute och strosar i Florida är hon avslappnat klädd, en snygg blus och ett par jeans är en av hennes "go to-looks". Långt ifrån pampiga galaklänningar och tiaror alltså – och då är det ingen som vet att de precis gick förbi en europeisk prinsessa!

Annons

Alla knep till trots händer det såklart att Madeleine blir igenkänd ändå. Men till mama har hon berättat att det inte är ett så stort problem här hemma i Sverige, speciellt när barnen är med:

– Där tycker jag svenskar är så väldigt respektfulla med barnen, det är sällan som någon kommer fram. Även om vi är i parken och jag ser att folk känner igen oss, men det är inte några som kommer fram och ska ta bild på barnen eller så. Så de har varit väldigt förskonade, de lever i sin bubbla och tror att de är som alla andra.

Ögonvittnet om Madeleines beteende på skidorten

Ett annat knep avslöjades precis i dagarna, av tyska Bild. De fångade Madeleine på bild med Chris O'Neill och Eva O'Neill på semester i den österrikiska skidorten Kitzbühel.

Ett vittne beskrev Madeleine som "meganormal", och på bilderna ser hon onkeligen ut som vilken glad turist som helst. Dessutom fanns det en sak som gjorde att ingen misstänkte att hon var en "hot shot":

– Hon hade inga livvakter med sig, hon kom bara ensam med sin familj.

Foto: TT

Annons