Här gifter sig Gabriella Windsor – se underbara bilderna på klänningen!

Lady Gabriella Windsor Thomas Kingston

Både drottning Elizabeth och prins Philip var gäster vid helgens bröllop mellan Lady Gabriella Windsor och Thomas Kingston. Men det fanns andra nära släktingar som uteblev helt.

I helgen fick Lady Gabriella Windsor sin älskade Thomas Kingston. Bröllopet stod i St George Chapel, i Windsor, och klänningen imponerande! Dagens enda frågetecken handlade om några kungliga släktingar som saknades under det stora kärleksfirandet.

Lady Gabriella Windsor

De mest prominenta var givetvis drottningen själv och maken prins Philip som annars inte syns så ofta numera av förklarliga skäl. Han är fyller ju 98 nästa månad och står Lady Gabriella och hennes föräldrar nära.

Drottning Elizabeth

– Inte en dag för tidigt, sade prins Philip när han fick höra om Lady Gabriellas vigsel.

Nära släkt med Harry och William

Lady Gabriella, alias “Ella” är 38 år gammal och är nära släkt med prins William och Harry. Ella är dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent – som ni ser på bilden nedan tillsammans med sin bror och hans hustru samt ett par av alla brudnäbbar.

Gabriella Windsor med sina föräldrar under vigseln.

Detta var nu det tredje bröllopet på kort tid i Windsors vackra kapell – först ut var ju prins Harry och Meghan Markle som vigdes under våren 2018. Prinsessan Eugenie fick sin Jack Brooksbank vid samma altare på hösten 2018, däremot var det ingen av dem som kom till just denna vigsel.

Lady Windsor bröllop

Bruden bar faktiskt hela fyra olika brudklänningar, alla kom från samma designer Louisa Beccaria, samt en magnifik tiara som även hennes mamma burit på sitt bröllop.

prinsessan Beatrice och Edoardo

Vi hittade däremot prinsessan Beatrice med sin pojkvän Edoardo Mapelli Mozzi som kom hand i hand, nu väntar vi bara på deras förlovning och bröllop.

Sarah Ferguson

Dessutom fanns prinsessans bägge föräldrar med i kyrkan, prins Andrew kom med sin exhustru Sarah Fergie Ferguson, klädd i en ljusrosa outfit.

Kates föräldrar kom

En annan av gästerna var Kates syster Pippa Middleton – som har dejtat brudgummen – som kom med maken James Matthews.

familjen Middleton

Däremot var det bara prins Harry som kom av de unga fyra, makan Meghan var hemma med sin bebis och både Kate och prins William hade jobb att sköta.

prins Anne och prins Philip

Prins William var på en viktig fotbollsmatch, FA Cup finalen, och Kate invigde sin fina trädgård “Back to Natur Garden” som man nu kan se på Chelsea Flower Show. Kates föräldrar fanns också med bland gästerna, så gjorde även prinsessan Anne och prins Edward.

prins Harry och drottning Elizabeth

Prins Harry verkade i alla fall vara på strålande humör och hans sågs skratta och skämta med sin farmor drottning Elizabeth.

Foton på bröllopstårtan

Det finns inga officiella bilder från själva bröllopsfesten men gäster har lagt upp några foton som nu finns att se på Instagram, som detta med den lyxiga bröllopstårtan.

Foto:TT

Foto: TT