Här gör kronprinsessan Victoria comeback – se bilderna!

Här gör kronprinsessan Victoria comeback – se bilderna!

Sent i går kväll var det dags – kronprinsessan Victoria gjorde comeback: Första jobbet utanför Haga på ett halvår!
14 gånger vi sett kronprinsessan Victoria i utsläppt hår!
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria är tillbaka! I går kväll fick vi se henne utanför Haga för första gången sedan hon var kungens sidekick på Guldbron i Stockholm i oktober, dagarna innan andra vågen rullade in.

Sedan dess har ju både hon själv och prins Daniel hunnit drabbas av covid-19 själva. Men nu ljusnar det och det var med ett stort bländande leende som Victoria tog sig an denna comeback ”ute i verkligheten”.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya powerlook – se den här

Kronprinsessan Victoria Aula Magna Stockholms universitet Nobel Prize Summit

Kronprinsessan Victoria på plats för The Nobel Prize Summit. Självklart med corona-avstånd!

Platsen var Aula Magna på Stockholms Universitet och själv anledningen till att kronprinsessan hade dragit på sig den benvita businesskostymen och fått håret uppsatt i sin snygga powerknut var det tal som hon skulle hålla vid det allra första Nobel Prize Summit, som helt kretsade kring temat Vår Planet, Vår Framtid.

Victoria stod i talarstolen och pratade om det gigantiska fartyget som fastnade i Suezkanalen. Och om den lilla, lilla gula grävmaskinen som till slut kunde hjälpa det loss – men inte förrän månen kom till undsättning, i form av tidvattnet.

– Den bilden har blivit kvar hos mig. Trots alla våra mänskliga ansträngningar behöver vi fortfarande naturens hjälp.

Se och hör kronprinsessan Victorias tal här:

Utöver kronprinsessan närvarade bara moderatorn och två professorer, Carl Folke och Göran K Hansson, som även är vice ordförande i Nobelstiftelsens styrelse. Samt kronprinsessans adjutant, ett fåtal tekniker och tre fotografer.

– Mötet var virtuellt och koordinerades från Aula Magna, och det var där som kronprinsessan höll sitt tal. Övriga deltagare i summiten befann sig världen över, inkopplade via Zoom, säger Ulrika Näsholm vid hovets informationsavdelning.

Kronprinsessan Victoria comeback 2021 Nobel Prize Summit

Ett ovanligt sent uppdrag: Kronprinsessan anlände strax före klockan halv nio i går kväll.

Bland dem som tog del av kronprinsessan Victorias tunga ord fanns Nobelpristagare, vetenskapsmän, beslutsfattare, företagsledare och en rad ungdomsrepresentanter.

Kronprinsessan Victoria och The Nobel Prize Summit

Nobelstiftelsen är värd för mötet, som pågår under tre dagar. Det arrangeras av The US National Academy of Sciences i samarbete med The Potsdam Institute for Climate Impact Research och The Stockholm Resilience Centre/Beijer Institute.

Kronprinsessan Victoria

Victoria i kvällens snygga look!

LÄS MER: Chockbytet! Anna Westling – i Victorias klänning

LÄS MER: Victoria och Daniel om sitt privata liv i Ockelbo

LÄS MER: Victoria och Daniel på privat fest – sanningen om relationen

Foto: TT.