Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Kungen och Silvia fångas på bild under semestern – när de låter kärleken flöda!

02 apr, 2024, 06:00 
Vilken härlig bild – kungaparet visar kärleken helt öppet!
Annons

Kungafamiljen njuter av lite välförtjänt påsklov, och den officiella kalendern ekar tom nästan hela veckan.

Kungen och Silvia har givetvis hållit till i Storlien – deras älskade smultronställe uppe i Jämtland. Därifrån delade hovet en privat bild på kungaparet – där kärleken flödar!

Gunilla Perssons vilda festnatt med kungen & SilviaBrand logo
Gunilla Perssons vilda festnatt med kungen & Silvia

Drottning Silvias härliga kärleksgest till kungen

Att åka upp till Storlien kring påsk är en flitigt bevarad tradition i kungafamiljen. Här har de en röd fjällstuga som funnits i familjen i över 90 år, och som kungaparet sedan fick i bröllopspresent.

Annons

Den ligger 2 kilometer från den norska gränsen, och är en riktig fristad för den annars så påpassade familjen. Här kan de slappna av utan att tänka på kamerablixtar och nyfikna turister, och ladda batterierna i lugn och ro.

Härifrån delades en bild på kungaparet för att önska alla en glad påsk, och det var två ovanligt avslappnade kungligheter som poserade för kameran:

Kungen och drottning Silvia i Storlien
En bild som fick många att le hemma under påskfirandet.

Och ser du, den härliga kärleksgesten från Silvia? Hon har sin hand ömt placerad på kungens arm!

Annons

Att visa kärlek öppet på det viset tillhör ju inte vanligheterna, eftersom kungligheterna är bra på att hålla det proffesionellt på jobbet. Men nu är ju faktiskt Silvia och kungen på semester – då får man passa på!

Kungaparet på hyllningskväll för ABBA

Vad som händer resten av ledigheten är dock hemligt – eftersom det är kungaparets privata tid. Men klart är att de har något kul att se framemot i helgen. Då tjuvstartar de nämligen jobbet igen – med en festkväll på Cirkus i Stockholm.

Annons

Då ska ABBA firas för sina 50 år sedan Waterloo med en pampig hyllningskväll med uppträdanden av stjärnor som Oscar Zia, Molly Sandén och The Soundtrack of Our Lives.

Konserten går under namnet ”En fest för Abba” och direktsänds på SVT1 – med kungaparet, som är erkända ABBA-fans, i publiken!

Drottning Silvia och Anni-Frid Lyngstad
Kungaparet har fina relationer till gänget bakom ABBA. Anni-Frid Lyngstad och drottning Silvia till exempel har varit nära väninnor.Charles Hammarsten/TT

Foto: TT

Annons