Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här roar sig Sofia med Jonas Bergströms kärlek – efter ofattbara sveket mot Madeleine

27 jun, 2023, 16:30 

Nu kommer allt fram.


Annons

Idag lever prinsessan Madeleine lyckligare än någonsin ihop med sin Chris O'Neill. Men hennes kärleksliv har präglats av stor tragedi, det är nog ingen som glömmer när ex-fästmannens otrohet uppdagades i pressen.

Ja, relationen med Jonas Bergström är onekligen känslig. Men inte för alla – nu roar sig prinsessan Sofia med Jonas fru.

Madeleines ex Jonas Bergström – det gör han idagBrand logo
Madeleines ex Jonas Bergström – det gör han idag

Sanningen om prinsessan Sofias relation till Stephanie Bergström

Det är Aftonbladet som i sin print-upplaga bevakar minglet innan föreställningen Pippi på Cirkus, och det är här de får syn på prinsessan Sofia som roar sig med Stephanie Bergström, något Hänt rapporterar om.

Annons

Att Sofia och Stephanie har en fin relation är inget nytt. Stephanie ligger bakom det exklusiva klädmärket Soat Goat, och Sofia syns ofta i deras plagg. Dessutom har hennes småprinsar haft filtar från märket.

Vänskapen sträcker sig även längre än så. Soft Goat har ett nära samarbete med Project Playground, den stiftelse Sofia grundade ihop med vännen Frida Vesterlund 2010 för att stötta utsatta barn och ungdomar.

Varje år skänker Soft Goat en summa pengar till Project Playground.

– Genom att handla på Soft Goat bidrar du till Project Playgrounds vackra arbete, skriver de på sin hemsida.

Stephanie Bergström i sin butik.
Stephanie Bergström i sin butik.
Annons

Så lever Jonas Bergström idag

Än idag är den alltså stark, även om vi sällan ser vännerna ihop. Hur Madeleine och Stephanies relation ser ut är desto mer oklart eftersom vi inte sett dem ihop, men för många år sedan tillhörde de samma kompisgäng.

Madeleine och Jonas umgås inte av förklarliga skäl, det var ju ett ofattbart svek när han bedrog henne och förlovningen bröts.

Stephanie och Jonas har varit gifta sedan 2013 och har tre barn ihop. De bor i en unik våning på Djurgården, på hela 285 kvadratmeter. Där trivs de bra, eller vad sägs om 9 rum och kök, tre våningar och en enastående utsikt?

Foto: TT

Annons