Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här säger Madeleine till Leonore - bråket under konserten

27 jul, 2023, 21:11 
Felicia Plåt
Leonore
Leonore fick se sina idoler under gårdagen. Foto: TT

Man håller inte alltid med sin mamma, inte ens när hon är en prinsessa.

Annons

Nu lyser solen och det är flera som har gått på en härlig semester. Även kungligheterna har valt att ta sitt pick och pack till semesterön Öland. Här spenderar de varje sommar och ser till att få riktig kvalitetstid med varandra.

Här köper Chris glass – semestern i svenska hamnen!Brand logo
Här köper Chris glass – semestern i svenska hamnen!

Kronprinsessans födelsedag

Kronprinsessan Victoria firar alltid sin födelsedag den 14 juli på Öland med familjen och hela svenska folket. Den kända Victoriakonserten sänds alltid på SVT under kvällen där man kan se flera kända artister sjunga för vår kronprinsessa på hennes födelsedag.

Annons

Hon delar även ut Victoriapriset som varje år delas ut till en eller flera idrottare som gjort större bedrifter under året. I år var det ishockeyspelaren Erik Karlsson som fick det prestigefyllda priset.

Men förutom att fira Victorias födelsedag så brukar även kungafamiljen se till att utnyttja Ölands alla fördelar, som exempelvis alla konserter som spelas under sommaren.

Igår var de nämligen på Solliden sessions för att lyssna på barnens favoriter, Dolly Style och Theoz. Det var prins Carl Philip och Sofia med barnen Alexander och Gabriel, Julian fick stanna hemma. Madeleine var även där med sina tre barn, Leonore, Nicolas och Adrianne.

Leonore och Madeleines bråk

På flera bilder och videoklipp kan vi se Leonore dansa loss ordentligt till sina idoler, Dolly Style, hon har även på sig en tröja med deras tryck på. Men på en video kan vi se att allt kanske inte var så glatt under kvällen.

Madeleine och Leonore
Leonore verkade vilja ha något av sin mamma.
Annons
Madeleine och Leonore
Men det fick hon inte.

Under Dolly Styles uppträdande kunde vi nämligen se hur Madeleine lutade sig fram för att prata med Leonore. Det verkade som att hon fick säga till sin dotter, om vad är oklart. Men av videon att döma såg det ut som att Leonore ville ha något som sin mamma inte tillät. Men det slutade med att Madeleine klappade sin dotter på kinden.

Annars var det en riktigt lyckad kväll för kungligheterna och alla såg riktigt lyckliga ut över att få njuta av den svängande musiken. De fick till och med träffa Theoz och ögonen lyste verkligen på både Alexander och Nicolas under mötet.

Annons