Här skäller Camilla ut Kate – blir rejält upprörd över barnens beteende

Camilla och Kate

Camilla sa till Kate på skarpen.

7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla
0:48

Efter reklamen: 7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla

(0:48)

Slå på ljud

Under begravningsceremonin den 19 september var över 2000 begravningsgäster på plats, och tusentals människor hade samlats på gatorna för att ta ett sista farväl av drottning Elizabeth.

Den brittiska kungafamiljen befann sig i ett sorgset tillstånd och vandrade mot Westminster Abbey med tunga steg. Men mitt under den sorgliga paraden hände något som fick drottninggemål Camilla att reagera kraftigt.

Prins George och prinsessan Charlotte började bråka och på bilder kunde man se hur prinsen nöp sin syster i armen. Charlotte utbrast ett ”aj!” som svar och drog blickarna till sig. Även om många fann det bedårande, var Camilla rasande över beteendet.

Camillas ord till Kate

Enligt uppgifter ska Camilla först ha rynkat irriterat på pannan, innan hon vände sig till Kate och bad henne kontrollera sina barn.

En källa nära kungafamiljen hävdar att Camilla pekade på Charlotte och sa till Kate att ”ta henne”, vilket även uppmärksammades av flera personer på sociala medier.

Camilla

Camilla var allt annat än nöjd med prins Georges och prinsessan Charlottes beteende.

PHIL HARRIS

Kung Charles oro – Camilla i otäckt flygdrama: "Hör en smäll"

Ilskan: ”Bara konstigt”

”Det ser ut som att prins George och prinsessan Charlotte har ett litet gräl. Kolla på drottninggemål Camilla”, skrev en person.

”Prinsessan Charlotte och prins George skötte sig så bra under begravningen. Kanske var det någon slags avslappnade effekt som fick George att nypa Charlotte i armen. Att hennes ”aj” störde Camilla så mycket och gjorde henne så irriterad är bara konstigt”, skrev en annan.

Kate, prins George och prinsessan Charlotte

Prinsessan Kate, prins George och prinsessan Charlotte.

James Whatling / MEGA

Foto: TT