Här spårar festen ur totalt – Mary i chock efter bilderna på Frederik: ”Skriker”

09 jan, 2023, 09:26 

Det blev en fartfylld helg för kronprins Frederik!

Annons
Så träffades Mary och Frederik!
Så träffades Mary och Frederik!

Kronprins Frederik lämnar en vild helg bakom sig. I lördags var han på plats för att hylla danska idrottsprofiler i ”Sport 2002”, en gala som påminner om svenska Idrottsgalan.

Under kvällen stod han på scen och delade ut priset Hall of Fame, där tidigare tennisspelaren Carolina Wozniacki valdes in. Efteråt möttes hon av publikens jubel och applåder.

Kronprins Frederik och Carolina Wozniacki
Kronprins Frederik och tennisspelaren Carolina Wozniacki.
Recept.se Nyhetsbrev

Frederiks oväntade beslut i direktsändning

Sen var feststämningen igång. Frederik verkade mer taggad än någonsin och när bandet Benjamin Hav & Familien Air Tonight rev av hitlåten ”Air Tonight” kunde han inte längre hejda sig.

Annons

I direktsändning kunde man se hur Frederik la sig på golvet och uppmanade alla att göra samma sak. ”Vi ska ner!” skrek han och verkade vara både avslappnad och nöjd när han låg där raklång på golvet.

I chock efter bilderna på Frederik

Sedan reste han plötsligt sig upp och påbörjade en dans som kan beskrivas som både vild och energisk. Det var tydligt att kronprinsen var på festhumör och lyckats smitta hela sällskapet.

Kronprinsessan Mary var med all säkerhet chockad över makens beslut, men hon var långt ifrån ensam. På sociala medier var det flera som uppmärksammade Frederiks dans.

Jag skriker. Kvällens skratt går till Benjamin Hav, som lyckades få folk att lägga sig ner, inklusive kronprins Frederik”, skriver en person.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik såg både avslappnad och nöjd ut.

Foto: TT/Twitter

Annons
Annons