Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här strålar Victoria på nya bilden - syns igen efter långa uppehållet

20 apr, 2023, 09:50 
AvFelicia Plåt
Kronprinsessan Victoria
Victoria var på plats i Åre under dagen. Foto:TT

Victoria poppar verkligen i de nya bilderna.

Annons

Under två veckors tid har vår vackra kronprinsessa inte synts till lika mycket i offentligheten.

Modeexpertens dom om Victorias valBrand logo
Modeexpertens dom om Victorias val

Hon har både firat påsk och varit på påsklov med barnen. Hon har helt enkelt haft ett litet uppehåll från de kungliga uppdragen.

Men nu är väntan över och vi kan äntligen se henne i det offentliga igen.

En strålande Victoria

Idag har nämligen kronprinsessan och prins Daniel ett fullspäckat schema. Just nu befinner de sig i Åre där de närvarar vid "Åre Bussines Forum". Vilket är en mötesplats för hållbara affärer, investeringar och nya kontakter.

Kronprinsessan Victoria
Victoria har varit på påsklov med barnen.

I nya bilder från eventet kan vi se en upprymd och väldigt glad Victoria tillsammans med sin make prins Daniel. Det lyser nästan om henne och man verkligen säga att hon strålar.

Annons

Det färgglada klädvalet

På bilderna kan vi se Victoria sitta på första parkett och på var sin sida av henne sitter prins Daniel och Marita Ljung, landshövding i Jämtlands Län. Kronprinsessan syns ordentligt då hennes färgglada klädval gör att hon verkligen poppar.

Kronprinsessan Victoria
Hennes färgglada klädval gör att hon verkligen poppar.

– Victoria matchar en röd kavaj med vit tröja undertill, svarta byxor och svarta högklackade stövlar – en kombo som funkar perfekt nu när vädret är lite lynnigt. Färgerna piggar upp och hon passar ju något otroligt i starka kulörer. Till det har hon en tunn guldkedja runt halsen och ett par guldörhängen, säger Magda Omerspahic, modekunnig medarbetare på Svensk Dam

Annons

Fullspäckat schema

Under dagen fortsätter resan för Victoria och Daniel till Östersund. Där de ska besöka Woolpower och Jamtli. Efter Victorias två veckors uppehåll är hon äntligen tillbaka och vi kommer kunna se henne på olika uppdrag en hel del framöver. Vilket vi verkligen ser fram emot.

Annons