Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Här umgås Carl Philip med Patrick Dempsey i Monaco

Här umgås Carl Philip med McDreamy Patrick Dempsey

Fart fläkt och celebra möten. I helgen var kungen och Carl Philip i Monaco för att följa Formel 1-tävlingarna. Och de träffade både kungliga kollegor och en hollywoodskådis.

Det var både kungligheter och hollywoodstjärnor som gästade helgens Formel 1-tävlingar i Monaco. I den svenska kungafamiljen har vi, som bekant, två motorintresserade herrar och både kungen och Carl Philip fanns på plats när gruset sprutade. De fick sällskap av fursteparet Albert och Charlene, Andrea och Tatiana Casiraghi med barnen India och Alexandre och Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo.

Ja, en stor skara kungligheter samlades på scenen när de vinnande förarna skulle grattas. Men det var inte bara de som spred stjärnglans under dagen. I avslappnad blå kavaj och VIP-brickan runt halsen kunde vi även skymta Patrick Dempsey. Den amerikanska skådespelaren som i och med tv-serien “Greys Anatomi” blev “McDreamy” med hela världen. Och både han och Carl Philip hukade sig in i Formel 1-bilarna för att ha hinna prata med förarna.

Patrick Dempsey i monaco

Furstar och furstinnor i all ära. För alla var det Patrick “McDreamy” Dempsey som var helgens stora höjdpunkt i Monaco.

Men det stora motorintresset är inte det enda som förenar Carl Philip och Patrick Dempsey. En del menar nämligen att vår svenske prins påminner om tv-stjärnan. Patrick Dempsey är dock tretton år äldre än Carl Philip men det lockiga håret och skägget förenar dem.

Tv-serien Greys Anatomy hade premiär år 2005 och “McDreamy” blev direkt en riktig flickfavorit. Prinsessan Sofia var 21 år vid den tidpunkten och kanske var hon en av alla tjejer som följde all dramatik på sjukhuset i Seattle. Om så är fallet hade Carl Philip mycket att berätta när han kom hem från Monaco.

Patrick Dempsey mcdreamy carl philip

Patrick Dempsey, känd som “McDreamy i tv-serien Greys Anatomy, umgås numera kungligt.

Foto: TT