Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harrys lyckliga ord om hemmaisoleringen med Archie

27 apr, 2020, 13:00 
Meghan Markle, baby Archie och prins Harry.
Prins Harry och hans ettåring Archie i en fnissig hög på golvet. Där har ni en liten glimt inifrån den kungliga hemmaisoleringen i Malibu!
Annons
Se hela drottning Elizabeths gripande tal till nationenBrand logo
Se hela drottning Elizabeths gripande tal till nationen

 

Bara dagar kvar till baby Archies ettårsdag – och nu har vi fått en liten glimt infrån Meghans och Harrys hemmaisolering i lyxiga Malibu.

Där sitter världens mest omskrivna småbarnsfamilj instängd i sitt hyrda hus sedan ett par veckor tillbaka. Men det verkar inte gå någon större nöd på dem: ”Jag har fått en ocean av tid med familjen” konstaterar prins Harry glatt och mycket uppriktigt i ett videosamtal med en av de välgörenhetsorganisationer som han stöttar, i det här fallet WellChild:

En glad prins Harry berättar om Archie i ett videosamtal.
Så här ser det ut när prins Harry har sina videosamtal.

– Att få möjlighet till all denna familjetid – alltså så här MYCKET familjetid – får en nästan att känna ”Ska jag ha dåligt samvete för att jag kan vara så mycket med familjen?”, säger Harry och fortsätter:

Annons

Så är prins Harry som pappa till Archie

– Men måste ju ta vara på de där stunderna när man kan rulla runt på golvet och ha hysteriskt kul. För plötsligt så händer det något en halvtimme senare som gör att man måste avbryta och ta tag i något som inte kan vänta och som man inte kan komma undan.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor fyller ett år den 6 maj 2020-
Den 6 maj blir det ettårskalas för master Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Och hans pappa har definitivt barnasinnet kvar.

Livet i hårt coronadrabbade Kalifornien – och rivstarten på nya karriären – har kanske inte blivit som familjen hoppats, men för en California Girl som Meghan så är Malibu ändå rena hemmaarenan. Men beachen, den får  vänta. Enligt tidningen People, som har pratat med en källa nära paret, så lämnar Meghan och Harry bara huset om de absolut måste.

Beachen i Malibu där Meghan och prins Harry hyr ett hus.
För Meghan är beachen i Malibu lite som mammas gata.

Foto: TT.

Annons