Efter bakslaget med livvakterna: ”Tänk om något händer Archie”

meghan markles avslöjande om archie
Terrorhot, paparazzifotografer och kidnappare. Vi lever i en värld full av faror – så HUR ska Meghan och Harry kunna skydda Archie själva?
Annons

Allt som kunde gå fel har gått fel. Meghans och Harrys liv som frilansande kungligheter har INTE blivit som de tänkt. Först klev drottning Elizabeth in med sina tuffa förhandlare och tvingade prins Harry och Meghan till en stenhård Megxit. Sedan dånade coronaviruset in, och försatte hela USA i desperat nödläge. Och nu har president Trump gått ut med det beska beskedet att Meghan och Harry måste betala för sina livvakter själva.

Annons

Borta är de brittiska säkerhetsmännen och amerikanska Secret Services skydd kommer de alltså inte i närheten av. I stället säger Meghan och Harry i ett uttalande att de ska ordna med sitt personskydd via ett privat säkerhetsföretag och betala hela notan ur egen portmonnä.

Annons

Privata livvakter för Meghan och Harry

Meghan och Harry.
Meghan och Harry.

Det är så som Hollywoodstjärnorna brukar göra. Frågan är ju bara hur effektivt och tryggt detta egentligen kommer att bli för två medlemmar av den brittiska kungafamiljen?

Hemma i England sitter dessutom den coronadrabbade prins Charles, sjuk i Covid-19, sannolikt rejält bekymrad för sin yngste son och sitt minsta barnbarn, som inte ens har fyllt ett år. Ingen drömsits för drottningens pyttelilla sonsonson i en värld med allt från papparazzifotografer till konkreta terrorhot.

Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Efter bakslaget med livvakterna: ”Tänk om något händer Archie””

 1. Minna skriver: 30 mars, 2020

  Mikä on huoli Archiesta???


 2. Susanna skriver: 30 mars, 2020

  Dom får skylla sig själva faktiskt


 3. Susanna skriver: 30 mars, 2020

  Tkr dom får faktiskt skylla sig själva


 4. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

  Now listen good!
  1. Det er de canadiske sikkerheds folk, som har assisteret deres engelske kollegaer, der er afgået fra tjenesten. De engelske sikkerheds folk er MED i Californien, og her får de amerikanske kollegaer, betalt af Prins Charles, fordi de engelske ikke må bære våben i USA. Prins Charles har besluttet at støtte parrets sikkerhed med £ 2 mill om året. Det er blevet s a g t, at det er et privat security team, ikke at Harry og Meghan betaler.
  2. Prins Charles er meldt frisk igen. 🙂


 5. Birthe Vejrum skriver: 31 mars, 2020

  1. Prins Charles er erklæret frisk!
  2. De canadiske livvagter er det slut med, de engelske er der derimod stadig. En talsperson for parret oplyser, at der IKKE er blevet anmodet om officiel amerikansk security, fordi man HAR engageret et privat amerikansk firma til den del af bevogtningen, som Prins Charles betaler. Prins Charles har besluttet at støtte parret med £ 2 mill om året til dette formål. 🙂


 6. josefin skriver: 31 mars, 2020

  Det är väl tämligen naturligt att privatpersoner ordnar sitt skydd privat. Royal light modellen fungerade inte o det har paret vetat, sà detta var nog ingen överraskning utan en del av planen. Meghan har ju àterupptagit sitt filmarbete o är berättarröst i en kommande Disneyproduktion (“narrated by the Meghan, The Duchess of Sussex”).


 7. Katarina skriver: 31 mars, 2020

  Som man bäddar får man ligga och man kan inte både äta kaka och ha den kvar.
  Typ så.
  Tror Harry kommer ångra sej senare. Han flyttar nog så småningom hem till Storbritannien igen.


 8. Anni skriver: 31 mars, 2020

  En och annan besserwisser här tror jag bestämt!


  1. Katarina skriver: 31 mars, 2020

   En och annan kommentars-polis här tror jag bestämt! 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar