Harry och Meghan Markle i ny film på Twitter

meghan markle prins harry twitter

Prins Harry och hertiginnan Meghan slutar aldrig förvåna. Nu har det dykt upp en ny video på Twitter, som visar hur prinsen behandlar sin hustru.

Prins Harry och hertiginnan Meghan fortsätter att skapa rubriker. Efter den stora Megxit-affären, med krismöten och åtgärdsplaner, har de slagit sig till ro i Kanada och barnvagnspromenaderna med Archie sker just nu utanför en stor herrgård på Vancouver Island.

Samtidigt som Harry och Meghan njuter av “lugnet efter stormen” så är de faktiskt hetast på Twitter just nu. Och det är inte med anledning av Megxit. Nej, istället är det ett kungligt fan som har klippt ihop ett video på hertigparet som visar vilken omtänksam make prins Harry är.

Filmen visar hur prinsen rättar till sin hustrus hår i olika situationer. Det kan vara när någon hänger en medalj runt hennes hals – och det vackra svallet hamnar lite i kläm. Eller när det blåser mycket och Meghans hår flyger åt alla håll. En gullig kärleksgest som i skrivande stund har blivit återpublicerad 48 000 gånger samtidigt som den har 194 000 ‘gilla’-markeringar.

Videon på Harry och Meghan har får alla att le

 

Det har varit några tuffa veckor för hertigparet av Sussex. Minst sagt. De är världens mest påpassade par just nu och alla, runt om i världen, har haft åsikter om deras beslut att lämna det brittiska kungahuset. Men Harry och Meghan står starka, trots pressen utifrån. De är så otroligt kära och ser alltid till att skoja med varandra och att visa varandra omtanke.

Videon på när prinsen rättar till hertiginnans hår bevisar, än en gång, att de är otroligt sammansvetsade. Innan Harry träffade Meghan beskrevs den brittiska kungafamiljen som lite stelbenta och några kärleksgester var vi inte vana vid att se. Därför är det förstås lite extra härligt att se den här videon där Harrys kärleksfulla kroppsspråk visas om och om igen.

Foto: TT