Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Harrys exflickvän talar ut: "Det var obehagligt och fruktansvärt"

04 mar, 2020, 20:00 
Chelsy Davy fick uppleva livet som kunglig på nära håll. Men hennes förhållande med prins Harry var inte bara glamour.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 9?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 9?

Prins Harry och Chelsy Davy var tillsammans i sju år. Chelsy växte upp i Zimbambwe och träffade Harry 2004, när de studerade ihop på anrika Stowe School.

De gick isär 2011, men det verkar ha varit ett fredligt uppbrott. Beviset på detta fick vi 2018, när Chelsea var en av gästerna på Harrys bröllop.

Chelsy Davy – ex till prins Harry

Chelsy Davy var tillsammans med Harry i sju år.
Chelsy Davy var tillsammans med Harry i sju år.

Chelsy har hållit en låg profil på sistone, men i en ny intervju med magasinet Tatler berättar hon om sitt nya liv som smyckesdesigner i Sydafrika.

– Jag är från Afrika, det är där min familj är från, det är mitt arv, säger Chelsy.

– Jag är väldigt nöjd med hur livet ser ut nu.

Tatler försökte närma sig Chelsy om en känslig fråga. Harry och hustrun Meghan Markle har, som bekant, nyligen avsagt sig sina kungliga plikter, och då ville reportern ha Chelsys syn på saken. Men då sa prinsens före detta ifrån.

Annons

– Jag vill helst inte säga någonting om Harry och Meghan, säger hon.

“Det var galet”

Kanske är Chelsy ärrad sedan tidigare. Hon har nämligen inte bara goda minnen från sin tid som prinsflickvän. I en tidigare intervju med The Times berättade 34-åringen att förhållandet stundtals kunde vara “obehagligt”. Med Harry i livet kom också ett enormt medietryck. Hon uppskattade inte att bli jagad av paparazzis.

– Det var så mycket på en gång: det var galet och obehagligt och obekvämt. Jag tyckte att det var väldigt jobbigt när var som värst. Jag klarade inte av det. Jag försökte vara en normal tjej och det var fruktansvärt, sa Chelsy då.

 

Annons