Harrys och Meghan kan göra dokumentär om Diana

Harrys och Meghan kan göra dokumentär om Diana

Harrys och Meghans nya Netflix-projekt förvärrar relationen med prins William. Enligt Daily Mail kan avtalet innehålla en ny dokumentärfilm om prinsessan Diana. Ett beslut som William inte är helt nöjd med.
Harry och Meghan lämnar kungahuset – detta har hänt
Slå på ljud

Harrys och Meghans senaste beslut har väckt stora reaktioner. De har skrivit ett avtal med affär Netflix, på 150 miljoner dollar, som ska sträcka sig över flera år. Enligt Daily Mail kan Netflix-avtalet innehålla en ny dokumentärfilm om prinsessan Diana och tidningen tilläger att kungliga insiders har varnat för att sprickan mellan Harry och William kan bli djupare.

Harrys och Meghans förhållande har skapat rubriker sedan begynnelsen och många menar att splittringar i den brittiska kungafamiljen har uppkommit på grund av deras förhållande.

Källor, insatta i ämnet, vet vad den nya Netflix-satsningen kommer att innehålla.

– Det kommer att fungera som en hyllning till Diana och bygga på allt otroligt välgörenhetsarbete hon har gjort, berättar en källa för The Mirror.

Diana, prinsessan av Wales, dog i en bilolycka i augusti 1997 och ägnade stora delar av sitt liv år välgörenhet.

Filmen kan skapa en djupare spricka

En film om Diana skulle nå en stor publik, streamingjätten har 192 miljoner abonnenter som sträcker sig över hela världen. Sedan det kungliga paret flyttade över Atlanten, till Kalifornien, under 2020 har det framkommit att de vill ge sig in i TV-världen.

Oavsett om dokumentären skulle vara positiv eller inte känner kungliga källor en stor oro för hur prins William kommer att reagera.

När frågan ställdes till en talesman för prins William så svarade denne följande:

– Det här är inte nånting vi skulle kommentera.

Avståndet mellan bröderna växer

Sprickan mellan prinsarna växer och kan bli djupare om en ny Diana dokumentär släpps. Avståndet mellan bröderna har vuxit sedan hertigparet tog beslutet att lämna brittiska kungahuset och sina roller som seniora medlemmar. I höstats beskrev Harry sin relation med sin storebror prins William:

– Vi är påväg mot olika håll.

Trots allt förväntas William att nå ut till Harry sin 36-årsdag den 15 september.

Frågan är om Harrys och Meghans nya Diana-dokumentär kan avgöra relationen mellan bröderna, för all framtid? Det återstår och se.

Foto: TT