Helghälsning från Florida! Madeleines nya bild på barnen hyllas: "Tacksam"

Prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne

Foto: TT/Instagram

Prinsessan Madeleine och familjen firar Thanksgiving med en urgullig familjebild!

Victorias balanskaos • Dråpliga kungamissen • Sofias & Carl Philips oväntade familjeförändring – 3 kungliga snackisar från vecka 46!
0:31

Efter reklamen: Victorias balanskaos • Dråpliga kungamissen • Sofias & Carl Philips oväntade familjeförändring – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

(0:31)

Slå på ljud

Tvärs över Atlanten lever prinsessan Madeleine tillsammans med sin Chris O'Neill och barnen Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 4. Där lever de sina liv långt ifrån de kungliga strålkastarna, och njuter bland palmer och stekande sol.

Och visst tar man seden dit man kommer. Under torsdagen firades högtiden Thanksgiving i USA, och Floridafamiljen var inget undantag!

Följarna häpnar efter nya bilderna på prins Oscar – alla ser samma sak

Nya bilden på prinsessan Madeleines barn

Det har blivit solklart att Madeleine är en riktig entusiast när det kommer till firanden och högtider av olika slag. Under åren har hennes Halloween-bild där hela familjen är utspökad blivit en tradition, och under hösten fylldes Instagram-flödet med bilder på jakten efter den perfekta pumpan.

Det ser ju också lite annorlunda ut i Sverige och USA när det kommer till traditioner.

I det stora landet till väst har just Halloween fått betydligt större genomslag än hemma i Sverige, något som verkar passa Madeleine som handen i handsken.

Men nu är det en annan helgdag som infallit, och den liknar ingenting vi firar hemma i Norden. Den 24:e november inföll Thanksgiving, en härlig familjehögtid vars syfte är att visa tacksamhet till sina nära och kära.

Det firade Madeleine genom en riktig sötchock på Instagram:

En sprillans ny bild på Adrienne, Nicolas, Leonore – och självklart hundarna Teddy och Oreo!

"Jag är så tacksam för min lilla familj" Skriver hon under bilden följt av ett rött hjärta. I kommentarsfältet fullständigt svämmar det över av folk som hälsar familjen en glad thanksgiving, och som smälter av den nya bilden!

Avslöjat: Victoria utomlands – nu lämnar även prins Daniel Haga

Så firar familjen svenska högtider

Samtidigt som Madeleine gillar hennes nya amerikanska traditioner, håller hon sina svenska band nära. Det har hovet informationschef Margareta Thorgren tidigare försäkrat Svensk Dam om.

– Prinsessan Madeleine håller fast vid svenska traditioner som hon vill föra vidare till barnen, har hon sagt.

Om det höjs en midsommarstång på trädgården utanför 15-rummaren i Pinecrest kan man bara spekulera i, men i fjol visade Madeleine upp hur nationaldagen firades hemma i villan:

Så härligt att se – och visst är en sak tydligt på den nya bilden? Hur snabbt småttingarna växer!

Foto: TT/Instagram