Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna häpnar efter nya bilderna på prins Oscar – alla ser samma sak

24 nov, 2022, 14:30 
AvIbraheem Alsalman

De urgulliga bilderna visar!

Annons
Victorias ord om Haakon – efter fräcka fråganBrand logo
Victorias ord om Haakon – efter fräcka frågan

Vi alla vet hur kärleksfull kronprinsessans familj är. Sedan prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6, föddes har vi sett hur mycket tid kronprinsessan Victoria och prins Daniel tillbringar med barnen.

De hittar på många roliga aktiviteter – så sent som i oktober var hela familjen samlade på kungliga tennishallen när Stockholm Open spelades.

Av allt att döma hade våra kungligheter en underbar tid tillsammans. Bilder från evenemanget visar prins Oscars bus med en stor tennisboll på läktaren. Samtidigt som Estelle fokuserade 100 procent på matchen. Prins Daniel och kronprinsessan Victoria då? Jo, de hejade fram Ymer till segern och såg därefter Björn Borgs son, Leo Borg, nästan skrälla mot fjolårsvinnaren Tommy Paul.

Annons

Samtidigt får man inte glömma att Victoria och Daniel har ett jobb vid sidan av. De har många kungliga uppdrag, i Sverige - men också utomlands.

Följarna häpnar efter nya bilderna på prins Oscar – alla ser samma sak

Den här veckan är kronprinsessan på besök i Afrika och Kenya, där hon kommer spendera ett par dygn.

Även kronprins Haakon är på plats i Norge och kungligheterna kommer genomföra flera uppdrag ihop – bland annat besöka FN:s utvecklingsprogram UNDP i Nairobi.

När Victoria och Daniel är ute och reser i Sverige och utomlands så är det 27-åriga Elvira Ramström som tar hand om Estelle och Oscar!

I somras såg vi den kungliga nannyn hand i hand med barnen i samband med kronprinsessans födelsedagsfirande på Öland.

Prins Oscar är i dag sex år gammal och har genom åren charmat alla. Han hittar gärna på något roligt och är allmän glad. Underbart!

Svensk Damtidning har uppmärksammat prinsen på sociala medier vid ett par tillfällen – och de kärleksfulla och varma kommentarerna har rasslat in.

Alla älskar prins Oscar!

Samtidigt har många dragit jämförelsen med pappa, prins Daniel. Svensk Damtidnings följare på Instagram menar att han är väldigt lik sin pappa.

"Så söt. Finns viss likhet med sin far", skriver en användare.

"Så söt och lik pappa", lyder en annan kommentar.

"Lilla gubben så fin så lik sin pappa Daniel", skriver en tredje.

Se inlägget nedan!

Annons