Hemliga bilden på kronprinsessan Victoria

ny bild på kronprinsessan victoria

Äntligen, en ny bild på kronprinsessan Victoria! Och den här gången har hon inte låtit sig fotograferas framför en datorskärm.

Coronaviruset har förändrat en hel värld och det kungliga arbetet ser inte alls ut som det brukar. Kungligheterna jobbar, precis som många andra, hemifrån och många möten och sammankomster sker digitalt.

Det här betyder också att vi inte får se lika många kungliga bilder som vi är vana vid. Alla tjusiga tillställningar, med frasande siden och glittrande tiaror, är inställda och några pampiga invigningar – med kunglig glans är det heller inte tal om.

Daniel och Victoria

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har flyttat hem kontoret till Haga.

Därför var det förstås lite extra roligt när en ny bild, på kronprinsessan Victoria, plötsligt dök upp på sociala medier. Det är det kungliga fankontot swedish_royals_ som uppmärksammar den nya bilden, som faktiskt är tagen i en studio!

Nya bilden på kronprinsessan Victoria

Vi på Svensk Damtidning tror oss dessutom veta när den hemliga bilden är tagen. I mitten av mars avslöjade vi nämligen att Victoria och Daniel hade tagit en ny familjebild, tillsammans med hovfotografen Anna-Lena Ahlström. En bild som finns att köpa som vykort i Slottsboden, på Kungliga slottet.

familjebild victoria

Den nya bilden på kronprinsessfamiljen blev känd i mars.

Hemligheten bakom fotograferingen

Och porträttbilden på Victoria är fotograferad med samma bakgrund som familjebilden. Ser ni? Dessutom vet vi att kungafamiljen brukar passa på att ta flera bilder, vid ett och samma tillfälle. Däremot har kronprinsessan bytt om för bild nummer två. Från den blommiga klänningen, med rosett, till en beige sidenskjorta. Snyggt!

Foto: TT