Hemliga bilden på Madeleine från Öland – på utflykt med Chris under Carola-konserten

Vid Kaffetorpet, på Sollidens ägor, diggade kungafamiljen med till Carola-låtar. Men Madeleine och Chris syntes inte till. Svensk Damtidning kan avslöja att prinsessparet istället var på en hemlig utflykt med barnen.

Slå på ljud

Dagen före Victorias födelsedag var Carola kvällens huvudperson under Solliden Sessions. Inbjuden av kungen bjöd schlagerstjärnan på sina mest älskade låtar samtidigt som kungafamiljen klappade händerna av glädje, på hedersplatserna. Kvällens stora överraskning var dessutom att Carl Philip och Sofia hade tagit med sig yngsta sonen prins Julian, 3 månader.

Prinsessan Madeleines hemliga utflykt med Chris på Öland

Men prinsessan Madeleine och Chris O'Neill syntes inte till under kvällen. Istället befann sig paret på Ekerums resort, där prins Daniel spelade golf tidigare under dagen. Vi har pratat med Niklas Larsson, kommunstyrelsens ordforande i Osby kommun, som stötte på prinsessfamiljen under en middag med några vänner.

LÄS MER: Så blir Victoriadagen 2021 – allt du behöver veta!

– Jag har varit på Victoriadagen varje dag sedan år 2009. I tisdags satt jag och åt middag med mina kompisar på Ekerum resort. Och så sa jag till dem; "Är det inte prinsessan Madeleine?"

prinsessan Madeleine på ekrum resort med Niklas Larsson

Niklas Larsson fick en härlig pratstund med prinsessan Madeleine på Öland.

Madeleine, Chris och alla tre barnen, Leonore, Nicolas och Adrienne var inne på resorten en kort sväng och tittade på den vackra utsikten. Niklas gick fram och hälsade och sa att det var så roligt att se dem hemma i Sverige.

– Vi är så stolta över er, sa jag till henne.

"Vi kan ta en bild – på ett villkor"

– Jag frågade om jag fick ta en bild. "Det går bra – om vi står på lite avstånd", sa prinsessan då. Så det var inget kramkalas. Tänk, första kvällen på Öland och jag fick se en kunglighet!

LÄS MER: Därför säger Victoria nej – beslutet inför sommaren med familjen på Solliden

Niklas berättar vidare att Florida-barnen var "jättelugna och fina" och att Chris tog hand om dem när Madeleine stannade till för att prata. Mot slutet av mötet passade han på att säga att nästa år är det ju hon som är den stora jubilaren. Den 10 juni 2022 fyller hon ju 40 år.

– Ja du har koll på läget, svarade Madeleine och skrattade innan hon och Chris tog med sig barnen och lämnade resorten.

Foto: TT