Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga kopplingen mellan Silvia och Kate – avslöjas av detaljen

24 jun, 2023, 21:40 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Silvia och Kate
Drottningen och prinsessan hade en likadan väska. Foto: TT

Silvia och Kate har samma smak!

Annons

Kungligheterna har verkligen vett och etikett. De får lära sig redan från födseln hur man uppför sig bland folk, och visa att man tillhör det kungliga huset. Det är både hur de pratar, sitter och äter, vilket kommer bra till hand då de är på många officiella event.

WOW! Allt om Sofias glammiga look på IdrottsgalanBrand logo
WOW! Allt om Sofias glammiga look på Idrottsgalan

Kungligheterna vet hur man klär sig

Förutom att veta hur man uppför sig vet de även hur de ska klä sig. När de går på större event som exempelvis ett bröllop, Nobelmiddagen eller varför inte en kröning så är de piffade från topp till tå. Med vackra klänningar, snygga skor och storslagna tiaror. Men oftast ser vi kungligheterna i mindre sammanhang. Och även då har de stilrena och moderna kläder på sig.

Annons

Trots att kungligheterna säkerligen har väldigt mycket att välja på i garderoben kan det hända att prinsarna och prinsessorna bär liknande eller likadana kläder eller accessoarer. Detta hände senaste vår egen drottning Silvia och den blivande drottningen prinsessan Kate i Storbritannien.

Drottning Silvia och prinsessan Kate är lika som bär

Drottning Silvia var på invigningen av utställningen "Sju liv" som Sveriges museum om förintelsen har satt upp. Då hade hon på sig en stilren vit jacka med svarta detaljer tillsammans med en svart klänning från samma märke. I handen hade hon en klassisk svart Chanel-väska, vilket även prinsessan Kate hade i handen under ett besök på The International Portrait Gallery dagen efter.

Kate och Silvia
De båda hade den klassiska lilla svarta Chanel-väskan i handen. Foto: TT

Även Kate hade matchat väskan till en stilren vit tweedjacka med svarta detaljer. Kungligheterna matchade verkligen varandra och Silvia och Kate verkar ha samma smak. De båda såg verkligen strålande ut i sina outfits.

Silvia
Här ser vi väskan i Silvias knä, som kostar drygt 40 000 kronor.

Och den lilla Chanel-väskan som de båda höll i handen är verkligen en klassiker, och kostar cirka 40 000 kronor. Den används flitigt i av många prinsessor då den går till det mesta. Men trots det tror vi både Silvia och Kate höll hårt i den lilla väskan.

Annons