Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Marius kärleksplaner - flickvännen Nora avslöjar: ”Hoppas att...”

22 jun, 2023, 13:00 
Felicia Plåt
Nora och Marius
Paret har varit tillsammans sedan 2022. Foto: TT

Marius och Nora har stora planer inför sommaren

Annons

Mette-Marit och Haakons kärlekssaga började 1999 och två år senare ringde bröllopsklockorna. Under tiden hade även Mette-Marit en son, Marius Borg Høiby, som hon fått från ett tidigare förhållande.

Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på filmBrand logo
Mette-Marit & Haakon på kärleksresa – allt fångas på film

Mette-Marits son Marius

Både Mette-Marit och Marius liv förändrades för alltid när de blev en del av den norska kungafamiljen.Däremot har Marius valt att leva sitt liv relativt privat, men intresset är väldigt stort kring honom.

Idag är Marius 26 år och har hunnit med en hel del under sitt liv. Bland annat har han studerat i USA, jobbar som redaktör på en tidning i London och även haft en mindre roll i den norska succéserien SKAM. Han har även synt flitigt i media och under 2022 avslöjade han att han var i ett förhållande med den norska reality-stjärnan Nora Haukland, 26.

Annons

Marius och Noras sommarplaner

Nu har paret varit tillsammans i ett år och man kan verkligen se kärleken spira över dem. Senast vi såg den tillsamman var bara för några dagar sedan. Nämligen på Elle Norges modefest.

Här gick Nora på den gula mattan tillsammans med en mängd andra norska men även svenska kändisar, bland annat Bianca Ingrosso.

När norska Se och Hör fick prata med Nora kunde hon avslöja hennes och Marius kärleksplaner inför sommaren. De ska nämligen resa ihop.

– Jag håller faktiskt på med MC-körkort, så vi ska på en MC-resa i sommar. Det ser jag verkligen fram emot, avslöjar Nora.

Nora berättar att det var lättare än vad hon trott att ta motorcykelkörkort, men att hon inte ska säga allt för mycket.

– Jag vill inte stå här och berätta det här och sedan inte passera, skrattar Haukland.

– Så jag hoppas att det går bra, så vi kan göra den resa vi har planerat för i sommar. Jag har redan köpt en motorcykel, så den måste bara gå.

Åker med stil

Marius gick inte på den gula mattan tillsammans med sin flickvän. Men han gjorde en storslagen entré lite senare på sin egna motorcykel. Sedan mötte han upp sin flickvän och gav henne en rejäl kyss och de gick in till den stora modegalan tillsammans.

Annons