Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga mannen bredvid Victoria träder fram – väcker uppmärksamhet

19 okt, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Kronprinsessan var på en härlig utflykt igår. Hon och Estelle fångades på en bild tillsammans med en okänd man – nu vet vi vem denne är!

Annons
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”Brand logo
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

Det var en fullspäckad tisdagskväll i på kungliga tennishallen i centrala Stockholm.

Världsstjärnor så som Mikael Ymer och Leo Borg samlades för att delta i den anrika tennisturneringen som pågår just nu.

Framför ögongen på kronprinsessan Victoria, prins Daniel med barnen Estelle och Oscar, stod Sveriges bästa tennisspelare Mikael Ymer för en stabil insats.

Efter två och en halv timmes spel kunde han äntligen besegra fransmannen Quentin Halys – trots att han förlorade första set med 5-7 och låg under med 2-4 i andra.

Segersiffrorna skrevs till 5–7, 6–4, 6–4.

Efteråt hyllade han publiken, där Kronprinsessan Victoria med familj satt på VIP-läktaren.

– Folk vill vinkla det som att jag inte vill spela här hemma i Sverige och ibland kommer det politik emellan. Men tro mig när jag säger, från hjärtat, att inget gör mig gladare än att komma hem och spela här framför er, sa Ymer.

Annons

Av allt att döma hade våra kungligheter en underbar tid tillsammans. Bilder från evenemanget visar prins Oscars bus med en stor tennisboll på läktaren. Samtidigt som Estelle fokuserade 100 procent på matchen. Prins Daniel och kronprinsessan Victoria då? Jo, de hejade fram Ymer till segern och såg därefter Björn Borgs son, Leo Borg, nästan skrälla mot fjolårsvinnaren Tommy Paul.

Hemliga mannen bredvid Victoria träder fram – väcker uppmärksamhet

Bredvid dem satt en okänd man – trodde vi först. Men när Svensk Damtidning tittar närmare på bilderna så visar det sig vara turneringsdirektören och tillika gamle tennisspelaren Thomas Enqvist.

Även han såg ut att ha det riktigt trevligt på VIP-läktaren med våra kungligheter. Det kan man unna honom med tanke på att han har haft ett fullspäckad schema. Då kan det passa in att koppla av ett par timmar för att kolla på världsklasstennis!

– Jag är tacksam att Thomas Enqvist gav mig chansen och gjorde det möjligt för mig att spela här. Kungligheter på läktaren också. Det är fantastiskt att se er glädje, den glädjer mig. Stort tack till alla!, sa Mikael Ymer i sitt tacktal efter segern, enligt Aftonbladet.

Prins Oscar, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och förre tennisspelaren Thomas Enqvist
Annons