Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemligheten om Märtha Louises dotter Leah, 18 ute – har dolts in i det sista

29 okt, 2023, 20:00 
Hemligheten kring Leah Isadora Behn undanhölls in i det sista – tills att det inte längre gick
Annons

Leah Isadora Behn är prinsessan Märtha Louises 18-årige dotter som skipar stora framgångar hemma i Norge. Hon är en prisbelönt influencer och numer tv-profil, samtidigt som hon går i skolan.

På sistone har prinsessdottern skapat rubriker hemma i Norge. Det rör uppgifter som hon själv inte velat kommentera – tills nu.

Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!Brand logo
Carl Philip i olycka • Vi avslöjar! Victoria & familjen på lyxsemester • Jättefest för Daniel på slottet – 3 kungliga snackisar från veckan som gått!

Oväntade uppgifterna om Leah Isadora Behn

Ja, i norsk press har det florerat uppgifter om att Leah Isadora ska ha brutit upp med pojkvännen Max Campbell. På sin Instagram delade kungens barnbarn flitigt kärleksfulla bilder ihop med Max, som är skådespelare. Han är mest känd som karaktären Philip i den populära NRK-serien ”Klassen”

Annons

Men i mitten av september kunde den uppmärksamma notera att han lyste med sin frånvaro på hennes sociala medier, och alla bilder som tidigare funnits var raderade. Och i samma veva tapetserade stora rubriker norska Se och Hör:

"Prinsessan Märtha Louises mellandotter och skådespelaren Max Campbell har separerat"

Leah Isadora Behn är en av prinsessan Märtha Louise tre döttrar, som hon fick ihop med den framlidne Ari Behn.
Annons

Hemligheten om prinsessan Märtha Louises dotter ute

Tidningen rapporterade också att Leah stöttades av sina vänner, och att de åkt på en resa ihop för att komma på andra tankar. Men varken Max eller Leah kommenterade saken, och det har varit något av en hemlighet vad som egentligen pågår.

Men nu, lite mer än en månad senare väljer Leah Isadora att själv bekräfta uppgifterna: hon är singel. Det gör hon i podden Hanna & the lucky ones.

Leah Isadora och Max blev ett par i oktober 2022, och när det blev känt att han dejtar prinsessan Märtha Louise dotter var många givetvis mer nyfikna på hans privatliv än tidigare.

– Jag träder fram i offentligheten på privata fronten nu. Det är läskigt, men kul, har han sagt.

Foo

Annons