Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Okända klippet på Estelle sprids – det ingen såg på festen

08 feb, 2024, 07:00 
Bilderna på prinsessan Estelle från prins Christians firande har nu fått stor spridning.
Annons
Estelles drottningskola: Därför stoppas hon av Victoria och DanielBrand logo
Estelles drottningskola: Därför stoppas hon av Victoria och Daniel

I oktober förra året gjorde prinsessan Estelle sitt livs andra kungliga galafest utomlands. I sällskap med mamma Victoria och pappa Daniel gjorde hon en bejublad entré i Drabantsalen på Christiansborgs slott i Köpenhamn.

Där bjöds det på en superfest med 320 gäster, alla på plats för att fira Estelles brylling prins Christians 18-årsdag – ett kalas anordnat i det som varit Danmarks maktcentrum i 800 år.

Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och prins Daniel på prins Christians 18-årsfest.SplashNews.com

Estelles prinsesslook

Här hade Europas unga prinsar och prinsessor samlats för en kunglig ungdomsfest – och Estelle fick alla att tappa andan med sin fantastiska prinsesslook, en look som designats av Christer Lindarw.

Annons

– Jag hade gjort ett par alternativ, sen fick hon bestämma vilken hon tyckte var finast, sa Christer till Svensk Damtidning.

Nya klipp på Estelle sprids

Från festen kunde man på flera bilder se kungliga ungdomar runt om i Europa mingla och ha en trevlig stund. Trots detta finns det händelser från festen som inte kommit upp till ytan – förrän nu.

Billed-Bladet har kommit över ett klipp från den stora festen som nu fått stor spridning. Bilderna är tagna från balkongen, i samband med att de nordiska prinsessorna anlände till festen i Riddarsalen

”BILLED-BLADET har hittat söta klipp på bland andra prinsessan Isabella, prinsessan Josephine och prinsessan Estelle från deras ankomst till Riddarsalen”, skriver tidningen.

Här kan du se det gulliga klippet!

Prinsessan Estelle
Prinsessan Estelle dök upp i en klänning designad av Christer Lindarw.MSAMS

Foto: TT

Annons