Hemska beskedet efter bilden på kungen och Carl Philip

kungen, prins Carl Philip, prinsessan Sofia

En lycklig bild i ett semesterparadis. Men kort efter att bilden togs kom ett hemskt besked.

I slutet av november började en bild cirkulera på sociala medier. Bilden föreställde hockeyspelaren PK Subban i ett soligt Monaco. Och med på bilden är också Hans Majestät Konungen och prins Carl Philip.

Hjärtekross – bara några veckor efter den kungliga bilden

Till en början skapade bilden förvirring. Ingen av herrarna bär ansiktsmask, vilket förstås tedde sig en smula märkligt när Europa befann sig i brinnande coronakris. Men det fanns en naturlig förklaring. Den är nämligen tagen för några år sedan då kungen och prins Carl Philip var på en gemensam resa till Monaco och stötte på NHL-stjärnan av en händelse.

LÄS MER: Bilden på kungen och prins Carl Philip väcker ilska

När bilden togs var PK Subban förlovad med alpinlegendaren Lindsey Vonn och bara några veckor efter att den uppmärksammats i sociala medier gjorde stjärnorna slut.

”Lindsey är en av de snällaste och mest omtänksamma personerna jag vet. Jag kommer alltid uppskatta vår tid tillsammans och alla de skratt vi delade”, skriver PK Subban i ett inlägg på Instagram i samband med uppbrottet.

Och Lindsey Vonn hade, även hon, bara gott att säga om exfästmannen. Trots att kärlekssagan inte ledde till något bröllop.

”Vi har haft några otroliga stunder tillsammans. Han är en snäll, bra man och någon jag respekterar mycket”.

Både kungen och Carl Philip är enormt idrottsintresserade och de har varit på många hockeymatcher ihop. Beskedet om PK Subban och Lindsey måste förstås ha nått kungligheterna och känner vi dem rätt har de skänkt PK Subban en tanke från Sverige. För visst såg de tre ut att komma väldigt bra överens där i Monaco? Och det är förstås alltid tråkigt när någon man kommit att bry sig om drabbas av hjärtesorg.

LÄS MER: Victoria bär på hemlig sorg angående Oscar

LÄS MER: Tuffa beskedet till Silvia: "Kan inte räkna med Victoria"

Foto: TT