Hemska beskedet till prins Daniel – förhör kommande veckorna

prins daniel

Ola Axman/Aftonbladet/TT
Prins Daniels stora besvikelse – efter idolens allvarliga snedsteg.

Vissa artister har extra stor betydelse för en och för prins Daniel så är det en som har en större plats än alla andra och det är Bruce Springsteen.

Därför var det med stor sorg som han idag mottog beskedet att Bruce blivit gripen för rattfylla, något TMZ var första att rapportera om. Enligt sajten ska allt ha gått lugnt till vid gripandet och Bruce samarbetade med polis. Hans förhör är enligt deras källor nästa vecka.

Nyheten kommer bara några dagar efter att Bruce gjort reklam för bilmärket Jeep under super Bowl, en av de allra mest eftertraktade (och dyra) reklamplatserna i världen.

Svensk Damtidning har erfarit att Bruce Springsteen är prins Daniels absoluta favoritartist och det här beskedet innebär självklart en stor besvikelse för prinsen, som får se att även solen har sina fläckar!

LÄS MER: Det här lyssnar medlemmarna i kungafamiljen på

Kungafamiljen älskar konsert

Kungafamiljen älskar konserter och går gärna och lyssnar på sina favoritmusiker och favoritband. I Borgholms slottsruin är de nästan varje sommar för att digga till musiken som de älskar. Prinsessan Sofia har setts gå på festival tillsammans med sina vänner, dessutom gick prinsessan Estelle, prins Daniel och kronprinsessan Victoria på Metallicas konsert på Ullevi i Göteborg när de spelade för ett par år sedan. Att Estelle är en riktig hårdrockstjej vet vi sedan tidigare – förut har hon ju, bland annat, sett en konsert med rockgubbarna i hårdsminkade Kiss.