Hör Gabriel prata om pappa Carl Philip i nya filmen!

Prins Alexander och prins Gabriel växer så det knakar och nu pratas det för fullt ute på villa Solbacken. Se filmen när man hör syskonen prata!

I det fantastiska klippet från när prins Carl Philip tävlade i Porsche Carrera Cup Scandinavia fick vi se prins Alexander och prins Gabriel skoja omkring. Lilla Gabriel gick för det mesta hand i hand med mamma Sofia, medan Alexander nyfiket vinkade till kamerorna och hälsade på alla som gick förbi. Men lyssnade ni på vad syskonen sa i filmen? Om man lyssnar noga kan man höra både Alexander och Gabriel prata.

Prinsessan Sofia, prins Alexander, prins Gabriel

När prinsessan Sofia och prins Gabriel sätter sig bredvid pappa Carl Philips bil utbrister Gabriel “pappas bil!”. Sofia svarar med “jaa, det är pappas bil”. Då tittar Gabriel på en annan bil bakom och säger ännu en gång “pappas bil!”, varpå Sofia säger “nej det här är pappas bil”. Så roligt att få höra Gabriel prata för första gången!

“Jag kan själv”

Sedan blir det dags att gå och sätta sig inför tävlingen och Alexander ropar att han vill bära ryggsäcken, men när Sofia försöker hjälpa honom att ta på sig den kommer den klassiska frasen “nej jag kan själv”. Efter lite trixande och lite hjälp från mamma lyckas han till slut knäppa den. Mormor Marie, Gabriel och vovven Siri går i förväg under tiden och när Sofia och Alexander följer efter så säger Sofia “kom får jag hålla din hand” varpå Alexander säger nej och går själv med bestämda steg.

Känns det igen? Fraserna som Alexander säger nog de allra flesta barn i tre-års åldern och det är roligt att få se Carl Philips äldsta son göra samma sak!

Se filmen här för att höra när Alexander och Gabriel pratar:

 

Foto: Pelle T Nilsson/SPA, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: