Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovet bekräftar: Madeleines och Chris glädjebesked – nu är de här!

10 jul, 2023, 17:00 

Prinsessan Madeleine med familj har anlänt till Öland, bekräftar hovet för Svensk Damtidning.

Annons

Vad vore en sommar utan Öland? Frågar du kungafamiljen så skulle den vara ganska annorlunda. De är djupt tagna av den turistvänliga ön och älskar att tillbringa tid på sitt kära Solliden.

Carl Philips ord efter dödsolyckan • Grevinnans nya toppjobb – efter avhoppet • Expertens uppmaning till Chris – 3 kungliga snackisar från vecka 27!Brand logo
Carl Philips ord efter dödsolyckan • Grevinnans nya toppjobb – efter avhoppet • Expertens uppmaning till Chris – 3 kungliga snackisar från vecka 27!

I år blir det dessutom med hela familjen på plats. Prinsessan Madeleine med familj har lämnat soliga Florida, tagit sig hela vägen till Sverige och nu installerat sig på den somriga ön.

– Den yngsta (prinsessan Madeleine reds anm.) med familj är på Öland, bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill befinner sig nu på Öland.

Chris vändning – stannar på Victorias födelsedag

Hovet kan däremot inte bekräfta om även prins Carl Philip och prinsessan Sofia anlänt till Öland, men förmodligen kommer de inom kort ha tagit sig till festligheterna som väntar nu när Victoriaveckan drar igång.

Annons

När kronprinsessan Victoria fyller år vill ingen i kungafamiljen missa den intensiva period som hör till det stora kalaset: Victoriavandringen, Victoriagolfen och Victorialoppet.

I år är även Chris O'Neill på plats för att ta del av festligheterna. Det var han förvisso en period även förra året, men strax innan Victorias födelsedag åkte han hem till USA för att jobba.

Chris O'Neill älskar Öland

Att Chris, likt de andra i kungafamiljen, sett Öland som en fristad är inget nytt. Han har tidigare lovordat ön och Sollidens slott som ”ett fantastiskt ställe och en underbar plats att få vara på sommaren”.

Varje morgon brukar han dessutom se till att spela tennis och både Madeleine och svågern Carl Philip dyker upp som motståndare med jämna mellanrum. Han älskar även att ta promenader över Alvaret.

– Vi brukar försöka ta oss dit varje dag. Det är ju enormt vackert, har Chris O'Neill sagt.

Kronprinsessan Victoria
Nu är det dags att fira kronprinsessan Victoria!

Foto: TT

Annons
Annons