Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Hovet bekräftar: Misstankarna om Madeleine och Chris stämmer

03 apr, 2024, 13:00 
Nu är det ett faktum.
Annons
Prinsessan Madeleines 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Madeleines 5 bästa outfits

Prinsessan Madeleine har de senaste sex åren uppehållit sig i soliga delstaten Florida. Här har hon och familjen bott i en villa på 600 kvadratmeter som erbjuder pool, åtta sovrum, sex badrum och en rymlig walk-in-closet.

Men snart är det dags att ta farväl av det tropiska klimatet, med svajande palmer, härliga sandstränder och svalkande hav som tillbehör, och stålsätta sig för en helt ny vardag i ett betydligt kallare Sverige.

Villan ligger sedan en tid tillbaka ute till försäljning och Svensk Damtidning kunde nyligen avslöja att Florida-familjen hittat en köpare, men att affären ännu inte gått i lås.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill försöker få lyxvillan i Pinecrest, Florida, såld.Pontus Höök / TT

Madeleine skjuter upp flytten

Förhoppningen är så klart att få villan såld innan flyttlasset går till Sverige, så att familjen kan fokusera fullt ut på att få in barnen i svensk skola och installera sig i sin nya bostad.

Samtidigt har det varit en del turer med flytten. Förra året var budet att Madeleine med familj skulle flytta hem till Sverige i augusti 2023, något som alltså inte blev av.

Hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftade sen att flytten skjutits upp och att man i stället planerade för en flytt året därpå, alltså någon gång under 2024.

Annons

Hovet bekräftar misstanken

När planet på Florida fäller ut hjulen och landar på svensk mark är fortfarande oklart. Den här gången har man nämligen valt att inte specificera vilken månad familjen tänkt komma med flyttlasset.

Margareta Thorgren bekräftar dock för Svensk Damtidning att det fortfarande är tänkt att familjen ska flytta hem till Sverige i år.

– Planen ligger kvar att paret och barnen flyttar hem till Sverige under 2024, säger hon.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Förhoppningen är att prinsessan Madeleine med familj ska flytta hem till Sverige under 2024.Claudio Bresciani/ TT

Foto: TT

Annons