Hovet bekräftar prinsessan Madeleines flytt

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Visst stämmer vårt avslöjande att prinsessan Madeleine har flyttat: Nu bekräftar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Dam.

Redan i januari kunde Svensk Damtidning avslöja att prinsessan Madeleine och hennes man Chris O’Neill var på väg att lämna sin gamla villa i Miami. Nu är flytten genomförd och när vi pratar med hovets informationschef Margareta Thorgren bekräftar hon prinsessan Madeleines livsförändring:

– Ja det stämmer att de har flyttat, säger hon till Svensk Damtidning.

– Men de bor fortfarande kvar i Florida.

Prinsessan Madeleine i röd klänning, kliver ur en bil.

Flyttlasset har gått till nya huset.

Att flytten var på gång var tydligt, prinsessan Madeleine levde med ”Till salu”-skylten utanför staketet under hösten. En högst konkret påminnelse om att ett uppbrott var nära förestående för henne och Chris O’Neill och deras barn prinsessan Leonore, snart 6, prins Nicolas, 4, och prinsessan Adrienne, snart 2.

Huset i Miami – här bodde prinsessan Madeleine med sin familj. Men nu har de flyttat.

Här bodde prinsessan Madeleine till helt nyligen – och under hösten dinglade ”Till salu”-skylten på en stolpe utanför grinden.

Sedan blev det 700 kvadratmeter stora huset i stället ledigt att hyra från och med den 7 februari – för den som är beredd att betala en hyra på cirka 188 000 kronor i månaden.

Den ljust grå trävillan (som familjen Bernadotte-O’Neill nu alltså har lämnat) såg annars ut att vara det idealiska familjeboendet med sin stora lummiga trädgård – och med solen, poolen, palmerna och den stora klassiska verandan. Det stilrena huset skilde också ut sig en del från de mer spektakulära lyxvillorna i det exklusiva villaområdet Pinecrest, som är en av Miamis gräddhyllor.

Här bodde prinsessan Madeleine

Huset i Miami – här bodde prinsessan Madeleine med sin familj. Men nu har de flyttat.

Huset i Miami som prinsessan Madeleine nu har lämnat. Det var under hösten till salu för 29 miljoner kronor (enligt mäklarannonsen), men går nu att hyra för 188 000 kronor i månaden.

Det hann bli ett och ett halvt år på den här adressen för prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen. Men nu rotar de sig som bäst på sin nya – och mycket privata – adress:

– Ja, nu håller de på att etablera sig i sitt nya hem, säger hovets Margareta Thorgren.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill med barnen prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore.

Prinsessan Madeleine och Chris med barnen Adrienne, Nicolas och Leonore.

Foto: TT, Erika Gerdemark/Kungl. Hovstaterna, Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna.