Hovets besked om Madeleine och Chris – nya detaljer om hemresan till Florida

01 sep, 2021, 11:04 
https://image.svenskdam.se/13226647_10153503175236691_5185609901459437238_n.jpg.jpg?imageId=6152543&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är tillbaka i Florida

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har rest tillbaka till Florida och nu är det amerikanska vardagslivet igång. Hovet berättar om prinsessfamiljens sommar i Sverige, som förenat nytta med nöje.

Annons
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick
Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick

Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills sommar i Sverige är nu över. Familjen är tillbaka i Florida och barnen har börjat skolan igen. Det berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Expressen.

Många svenskar har uppskattat Madeleines comeback och extra roligt var det förstås att få se barnen, Leonore, Nicolas och Adrienne, igen – på kusinen Julians dop. Sedan blev ju även Madeleines dans till Lena Philipsson, under konserten på Solliden, en av sommarens kungliga snackisar! Men nu har de alltså lämnat Öland. Solen och vindarnas ö. Och Margareta Thorgren berättar mer om deras hemresa.

Nya detaljer om Madeleines och Chris hemresa till Florida

Recept.se Nyhetsbrev

– De åkte i mitten av augusti. De är tillbaka i sitt hem i Florida sedan några veckor tillbaka, hela familjen, säger Margareta Thorgren till Expressen.

Hon fortsätter:

– Det har inte bara varit sol och familjeumgänge i sommar. Prinsessan Madeleine, hertiginna av Hälsingland och Gästrikland, har också träffat landshövdingen Per Bill på plats i Gävle. Hon var även på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Stockholm och träffade barn tillsammans med organisationen Min stora dag, som hon är beskyddare av.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen

Under semestern i Sverige har familjens hund Teddy varit inkvarterad hos en professionell hundtränare. Teddy är en labradoodle (blandning mellan labrador och pudel) och han var därmed för stor för att få flyga i kabinen när familjen reste hem till Sverige. Men nu har alltså familjens fyrbenta älskling återförenats med syskonskaran och sin husse och matte.

Annons

Foto: TT

Annons