Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hovets besked om Madeleines födelsedag: Så ska hon firas!

09 jun, 2023, 06:00 
Felicia Plåt
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine fyller 41 år på lördag. Foto: TT

Madeleine firar födelsedagen i Sverige!

Annons

Tidigare i år kom hovet med beskedet att prinsessan Madeleine tillsammans med Chris och barnen skulle flytta hem till Sverige igen. Efter flera år i USA kommer de nu vara närmre kungafamiljen och barnen kan leka med sina kusiner.

Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!Brand logo
Därför saknades Estelle • Madeleines efterlängtade comeback • Victoria och Daniels kärleksfest – 3 kungliga snackisar från vecka 22!

Men till allas förtjusning skulle vi få se prinsessfamiljen tidigare än vad vi förväntat oss. De var nämligen på plats i Sverige redan till nationaldagsfirandet under tisdagen. Och det var många glada miner när Madeleine och Chris visade upp sig under konserten på skansen under firandet på kvällen.

Madeleines födelsedag

Och veckan blir fullspäckad för Madeleine då det inte bara är nationaldagsfirande som står på schemat utan hon har flera stora dagar framför sig.

Idag är det hennes och Chis 10 åriga bröllopsdag vilket verkligen är något att fira. Och det tar inte slut där utan på lördag, den 10 juni, fyller prinsessan 41 år.

Annons

Den stora frågan

Under de senaste åren har Madeleine firat sin födelsedag på andra sidan Atlanten i sitt hem med sina nära och kära. Och det var ett tag sedan hon firade i Sverige. Men nu blir det ändring på detta då prinsessan och familjen befinner sig i Sverige under födelsedagen. Och frågan återstår, hur kommer firandet att se ut?

Svensk Dam har varit i kontakt med hovets presschef Margaretha Thorgren och hon har svaret på frågan och kan avslöja hur prinsessan kommer att fira födelsedagen i Sverige:

– Den kommer firas privat med familjen och idag har de även sin bröllopsdag som de också firar privat, sa hon till Svensk Dam under torsdagen.

Så även detta året blir firandet lite mer intimt med enbart när och kära. Men eftersom hon är i Sverige är säkert hennes mor och far, kungen och drottningen, glada över att kunna fira sin dotters födelsedag ordentligt.

LÄS MER PÅ SVENSK DAM
Annons