Hovexperten: ”Harry och Meghan är som två bortskämda tonåringar”

Prins Harry och Meghan.

Brittiska hovexperten totalsågar Meghan och Harry: ”De är som två bortskämda tonåringar!”

Good Lord! Varför gör de detta?

I dag är det den första dagen i Harrys och Meghans nya liv som frifräsare med skyhög svansföring, men prins Harrys steg från brittisk prins till PR-sugen kändis – och från Windsor till amerikanska kändismeckat Malibu – har inte tagits emot väl i hans gamla hemland.

– De är mer som två bortskämda tonåringar än som två vuxna människor som närmar sig 40! dundrar Angela Levin i den brittiska aristokratins favorittidning Tatler, en artikel som har givit eko över hela världen.

Hovexperten sågar prins Harry

Angela är kvinnan bakom biografin Harry: A Biography of a Prince som kom ut 2018, och under arbetet med boken gjorde hon flera intervjuer med Harry på Kensington Palace.

Och hennes dom är alltså stenhård:

– Den prins Harry som jag mötte hade karisma. Han var kul och smart och hade massor av empati. Sedan var han ju också rastlös och tyngd. Men den Harry jag ser nu är lättstött och lättkränkt – och helt uppenbart ohyggligt stressad.

Meghan och Harry har flyttat till Los Angeles. Britterna är i uppror.

Man kan lugnt säga att prins Harrys prioriteringar ifrågasätts. Nu har han och Meghan flyttat till Malibu, samtidigt som prins Charles har varit sjuk i Covid-19, och oron växer för Harrys farmor drottning Elizabeth, snart 94, och farfar prins Philip, 98.

Angela Levin frågar sig också om Meghan och Harry verkligen står bakom Megxit båda två. Eller om det är en av dem (läs Meghan) som är ledaren – medan den andra (prins Harry) är så hjärntvättad att han bara hänger med?

Till sist slutar hon sin sylvassa sågning med en tydlig uppmaning:

– Kom hem Harry. Ditt land behöver dig NU!

Drottningen, prins Harry och Meghan Markle.

LÄS MER: Efter bakslaget med livvakterna: ”Tänk om något händer Archie”

LÄS MER: Harrys och Meghans sista känslosamma avsked – inför alla

Foto: TT.