Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

ICA-stjärnans oväntade ord om Sofias nya bild på prins Julian, 3

27 mar, 2024, 09:00 
Här är orden.
Annons

Under tisdagen firade kungafamiljens minsting prins Julian 3 år på jorden. Det blev tårta och paket hemma på Villa Solbacken, och prinsessan Sofia och prins Carl Philip delade en bild på födelsedagsbarnet.

Då kommenterar en välkänd ICA-stjärna bilden. Det här är förklaringen bakom.

Daniels & Estelles härliga dag • Kate utsatt för hackerattack • Kungens besked om ABBA: Inte hänt på 50 år – 3 kungliga snackisar från vecka 12!Brand logo
Daniels & Estelles härliga dag • Kate utsatt för hackerattack • Kungens besked om ABBA: Inte hänt på 50 år – 3 kungliga snackisar från vecka 12!

ICA-stjärnans ord om prins Julian

När den nya bilden på prins Julian delades strömmade grattis-hälsningarna in. Men det var en kommentar som stack ut, nämligen den från skådespelaren Cecilia "Cissi" von der Esch, tidigare Forss.

2009 blev hon en del av de legendariska ICA-reklamerna i rollen som ICA-Cindy, och stannade kvar där i fem år innan nya äventyr kallade.

Annons

Men åter till prins Julian och prinsessan Sofia. Så här lyder Cissis kommentar:

Så hur ser hennes relation ut till Sofia och kungafamiljen ut egentligen?

Cecilia von der Eschs relation till kungafamiljen

Jo, kärleken öppnade nämligen en helt ny värld för Cissi. Det var 2020 som hon sa "ja" till sin stora kärlek, juristen Fredrik von der Esch. Och han har kungliga kopplingar så det sjunger om det. Han är drottning Silvias gudson, och har jobbat på samma advokatfirma som Madeleines ex Jonas Bergström.

Dessutom stod hans pappa Hans Ulrik von der Esch, nu bortgången, kungafamiljen mycket nära. Det är en relation som gått i arv, och Fredrik har bibehållit det starka bandet. Cecilia och Fredrik var givetvis gäster på prinsparets bröllop, och det verkar som hon lärt känna Sofia lite extra på kuppen!

Cecilia von der Esch och Fredrik von der Esch
Det stiliga paret på prinsparets bröllop 2015.Fredrik Sandberg/TT

Foto: TT

Annons