Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrid Alexandra har avslöjat familjehemligheten – nu ställs hovet till svars

08 okt, 2022, 08:45 
Nu vet alla om hemligheten.
Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

Norges svar på prinsessan Estelle är ingen mindre än Ingrid Alexandra. Hon är dotter till kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon, och kommer en dag stå som Norges drottning.

Det betyder självklart att det norska folket – och världen – är oerhört intresserade av den nyblivna 18-åringen. Hittills finns det en del hon lyckats hålla privat, men nu är det ute för alla.

Första bilderna på pojkvännen

Ja, hon må vara tronarvinge och en proffsig kunglighet, men hon är samtidigt en helt vanligt ung vuxen. Ingrid Alexandras privatliv har dock med framgång hållits under radarn, och hon har lyckats leva sitt liv som "vanlig" utanför löpsedlarna.

De norska medierna har inte skrivit om några eventuella partners eller romanser kopplade till prinsessan, fram tills nu.

Det är norrmannen Magnus Heien Haugstad, 22 som sägs vara Ingrid Alexandras nya drömprins. Han syntes enligt tidningarna på Mette-Marits födelsedagsfirande i Skaugum i augusti, och då rådde det ingen tvivel om att det var kärlek i luften.

Det var norska Se och Hör som kunde visa de första bilderna på prinsessans nya kärlek.

Hemligheten ute

Även om varken Magnus eller Ingrid har bekräftat romansen, radas bevisen upp på hög. Paret ska enligt norska Se och Hör ha funnit varandra för en tid sedan, men familjen valde att undanhålla det fram tills dess att hon fyllde 18 år – en välbehållen familjehemlighet med andra ord.

Annons

Men nu verkar det som om de är mindre försiktiga med att låta kärleken sippra ut till det norska folket. Enligt Se och Hör togs ett stort steg nyligen, Magnus följde med kronprinsfamiljen på semester!

"Det började med en mysig flygtur, där Ingrid och Magnus höll hand, lutade sig mot varandra och såg väldigt förälskade ut." Skriver Se och Hör.

Så härligt med kärlek, och nu är en sak säker: Ingrid Alexandra har slopat hemlighetsmakeriet!

Men det norska hovet vill inte kommentera huruvida det stämmer eller inte. Till sajten skriver kommunikationschef Guri Varpe att de inte kommenterar kungafamiljens privatliv.

Foto: TT/Se och hör

Annons