Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ingrid-Alexandras hemliga koppling till prinsessan Kate – bilderna visar allt!

28 aug, 2023, 10:00 
Felicia Plåt
Ingrid Alexandra och Kate
Ingrid-Alexandra inspireras av Kate. Foto: TT

Ingrid-Alexandras stil påminner om en annan prinsessas!

Annons

Prinsessan Ingrid-Alexandra är nummer två i tronföljden och ska en dag bli drottning över Norge. Under förra året fyllde hon 18 år och bjöd in flera kungligheter från hela världen för att vara med på firandet.

Ingrid Alexandras oväntade ord om EstelleBrand logo
Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle

– Jag har sån tur att jag har många jämnåriga tronföljare i Europa nu, så jag hoppas att vi kan använda varandra så småningom, sa prinsessan Ingrid-Alexandra till NRK i samband med sitt firande.

Ingrid-Alexandras miljötänk

Medierna älskar att följa prinsessorna och när de blir myndiga blir de extra intressanta att rapportera om. Inte minst Ingrid-Alexandra som verkar vara på hela världens läppar. Människor verkar vara extra intresserade av hennes klädval, då hon håller på att bli en riktigt kunglig stilikon.

Annons

Förutom att prinsessan har väldigt stilrena kläder har hon även ett miljötänk i sin stil. Det är vid flertalet tillfällen vi har sett henne bära upp sin mor, Mette-Marits, kläder.

– Det är många prinsessor som nu väntar på drottningens krona, och det är intressant och spännande att följa deras stilresa. Som kungligheter har de ett stort ansvar att tänka på saker som pris, återanvändning och hållbarhet, säger modeexperten Ida Elise Eide Einarsdóttir till Norska Se och Hör.

Ingrid-Alexandra i en klassisk kostym-outfit.

Ingrid-Alexandras koppling till prinsessan Kate

Förutom att bli jämförd med sin mor finns det en annan prinsessa som Ingrid-Alexandras stilresa påminner om. Nämligen prinsessan Kate, som måste vara den största kungliga stilikonen just nu.

Annons
Kate i en nästan identisk outfit.

Ida menar att Ingrid-Alexandras sportiga men även klassiska stil påminner om prinsessan Kate.

Ingrid-Alexandra i en vacker vit klänning.

– Lite som Kate har Ingrid Alexandra också blivit bra på att blanda exklusiv design med kläder och accessoarer från "billiga kedjor" som Zara och H&M. Jämförelsen med prinsessan Kate är uppenbar och Ingrid Alexandra är på god väg att bli en stilikon som hon. Alla blickar riktas mot den norska prinsessan nu och när hon blir äldre ser man att hennes stilval blir mer intressanta, säger Ida till Se och Hör.

Annons
Kate i en likadan klänning.

Ingrid-Alexandra tar nog inspiration från den brittiska prinsessan när det kommer till mode och de båda bär upp kläderna som riktiga prinsessor!

Annons