Isabella Löwengrip i ekonomisk knipa

prinsessan sofias stöd till project playground

Prinsessan Sofia är en trogen vän som alltid ställer upp när någon ur kompiskretsen mår dåligt. Nu har en av hennes vänner hamnat i ekonomisk knipa.

Isabella Löwengrip är kanske mest känd som framgångsrik bloggare och mäktig affärskvinna. Men hon är också en nära vän till prinsessan Sofia. De senaste veckorna har Isabella, som tidigare gick under epitetet “Blondinbella”, figurerat mycket på de stora nyhetssajterna. Just nu handlar det dock inte om några nya investeringar eller exklusiva resor.

Nej, istället har Isabella själv gått ut i pressen och berättat om sina ekonomiska problem. Hon tvingades ställa in en planerad USA-flytt och dessutom har hennes bolag varit nära att gå i konkurs, skriver Expressen. Problemen har även lett till att Isabella har fått säga upp stora delar av personalstyrkan och till råga på allt har hon bestämt sig för att lämna lyxvillan på Lidingö och flytta in till stan.

Sofia har stöttat Isabella Löwengrip i svåra situationer

Hon, och barnen Gillis och Sally, har bott i huset i över ett år men trots det har Isabella aldrig riktigt känt sig hemma där. Hon har förknippat huset med stalkers och ovälkomna gäster som ringt på dörrklockan i tid och otid.

”Jag har hellre vistats på hotell och rest än att ha varit hemma för att det har blivit en form av psykisk stress – Jag fixar inte knackningarna på dörren. Jag antar att det är en form av posttraumatisk stress. Och det påverkar min sömn oerhört”, har Isabella själv skrivit i sin blogg.

Sofia och Isabella har lärt känna varandra de senaste åren och Isabella har även stöttat prinsessans välgörenhetsorganisation, Project Playground. Sofia fanns dessutom där när Isabella gjorde slut med sin förra kille, häromåret. Och bloggaren beskriver henne som en riktig vän. Dessutom är deras barn, Sally och prins Alexander, födda samma dag så småbarnsmammorna har förstås mycket att prata om när de ses.

Och känner vi Sofia rätt stöttar hon sin vän i den här situationen också. Prinsessan är känd för att vara otroligt omhändertagande när det kommer till tjejkompisarna. Hon ser direkt om någon mår dålig och behöver en kram.

Foto: TT