Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedts meddelande till Victoria och Daniel – i direktsändning

02 mar, 2022, 19:30 

Jenny Strömstedt riktade sig direkt till kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons
Hör Daniels kärleksfulla gliring till Victoria – efter upptäckten!Brand logo
Hör Daniels kärleksfulla gliring till Victoria – efter upptäckten!

På måndagen hade ännu en säsong av Tillsammans med Strömstedts, med Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt, premiär i TV4.

Denna säsong träffar Niklas och Jenny bland annat tre före detta politiker – Stefan Löfven, med frun Ulla, Anders Borg och Dominika Peczynski, samt Jan Björklund, med hustrun Anette Brifalk.

På måndagsmorgonen, innan premiären, gästade Jenny och Niklas Nyhetsmorgon för att berätta om den nya säsongen. Då passade Jenny även på att rikta några ord direkt till kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Jenny Strömstedts meddelande till Victoria och Daniel – i direktsändning

I programmet fick paret bland annat frågan om de har någon drömgäst som de skulle vilja ha med i programmet.

Annons

Niklas, som älskar fotboll, berättade att han gärna skulle ha med Zlatan Ibrahimović och Helena Seger, medan Jenny hade några helt andra drömgäster.

Nämligen inga mindre än Sveriges kronprinsesspar!

– Om kronprinsessan Victoria och Daniel tittar just nu... Vi kan lägga upp det precis som ni vill faktiskt!, sa Jenny skrattandes och tillade:

– Sedan har jag stor förståelse för att människor väljer att inte prata om det.

Niklas och Jenny Strömstedt i TV4 Nyhetsmorgon 2022
Jenny vände sig direkt mot Victoria och Daniel.

Victoria och Daniel dementerade rykten om skilsmässa – på Instagram

Det var få som missade Victorias och Daniels ovanliga Instagram inlägg i februari. Inlägget där kronprinsessparet dementerade de skilsmässorykten som spridits under de tidigare veckorna.

Många blev chockade, då det är mycket ovanligt att kungligheter går ut och dementerar rykten. Men Victoria, Daniel och hovet blev även mycket hyllade för agerandet.

Annons

"På onsdag fyller prinsessan Estelle tio år. Hon och hennes kompisar tar del av sociala medier. Det om inget annat kräver en kraftfull dementi från hennes föräldrar. Om den är sann. Vilket det inte finns någon anledning att tro att den inte var", skrev Aftonbladets kolumnist Lena Mellin.

Annons