Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jill Johnsons romantiska drag med kärleken – timmar innan mötet med Victoria

13 jul, 2022, 14:20 
Kronrpinsessan Victoria och Jill Johnson

Jill Johnson passade på att hinna med en romantisk dejt med fästmannen Mattias Elg!

Annons
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken MattiasBrand logo
Jill Johnson avslöjar – så träffade hon kärleken Mattias

Jill Johnson, 49, vet hur man hanterar en sångröst och bjuder upp till stämning. Med låtar som ”Crazy in love”, ”Open your heart” och ”Kärleken är” har hon blivit en av Sveriges folkkäraste artister.

Men hon vet också hur man hanterar kärlekslivet. Just nu befinner hon sig på Öland för att uppträda på Solliden Sessions framför svenska kungafamiljen och passar på att, strax innan konserten, hinna med en romantisk dejt med fästmannen Mattias Elg, 47.

Annons

Jill Johnsons ord om romantiska dejten

Med cykelhjälm och proffsiga cykelkläder gled de tidigare i dag runt på Öland. På Instagram har hon nu delat med sig av en bild från cykelturen – och det ser verkligen ut som att paret njuter av det fina vädret och tiden tillsammans.

”Premiärturen på snabbcykeln avklarad! Trillade inte en enda gång! Nu har vi passerat Ölandsbron…. fast med bil och ikväll blir det roligt igen, med musik och sommarsvänglåtlista på Solliden Sessions! Välkomna”, skriver Jill Johnson på Instagram.

Jill Johnson och Mattias Elg
Jill Johnson med fästmannen Mattias Elg.
Annons

Fina stödet från artistkollegorna

I kommentarsfältet är det flera kändisar som hejar på Jill Johnson, som inom kort ska upp på scen.

”Yeahhh”, skriver Carola.

”Ni är grymma!!!” skriver Charlotte Perrelli.

Jill Johnson om bröllopet med Mattias Elg

Jill Johnson visade upp kärleken för första gången 2018. Sedan dess har paret inte blickat tillbaka och nyligen friade Mattias Elg till den berömda countryartisten.

Med Amalfikusten som bakgrund, i vackra Positano i Italien, gick han ner på knä och bad mig att gifta mig med honom. Vänner och nära och kära världen över – det finns ett bröllop att se fram emot! Mattias, jag älskar dig”, skrev Jill på Instagram då.

Foto: TT/Instagram

Annons