Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jobbiga bilderna prinsessan Madeleine inte vill se – går inte att blunda för

01 maj, 2023, 08:00 

Bilderna går inte att blunda för.

Annons

Det är inte långt kvar innan prinsessan Madeleine och familjen flyttar hem till Stockholm igen. Äntligen kommer de få nära till familj och vänner igen, och slippa avståndet på 800 mil.

Men det riskerar att bli lite kämpigt in i det sista. Nu sprids bilder överallt som Madeleine nog helst inte vill se.

Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningenBrand logo
Här ska Madeleine & Chris bo med barnen – bilderna på lyxvåningen

Bilderna prinsessan Madeleine inte vill se – rakt från Stockholm

Det hela gäller kungens stora firande, som ägde rum under söndagen. Han fyllde 77 år, och hela familjen var på plats på Kungliga slottet för att gratta honom. Ja – alla barnbarn och barn stod på den nybyggda balkongen för att vinka till folket.

Annons

Alla förutom prinsessan Madeleines familj. Hovet bekräftade för Svensk Dam att boven i dramat var just avståndet, och att hon därför missar sin pappas födelsedag. Det väckte reaktioner, inte minst hos Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning:

– Det är otroligt anmärkningsvärt. Om det är något av kungens födelsedagsfiranden hon ska komma på, då är det detta.

Men det är ingen hemlighet att Madeleine saknar gemenskapen och familjen i Sverige, och att hon gärna hade velat vara här. Därför måste det vara extra tufft att nås av bilderna på hela familjen med breda leenden, samlade på kungens födelsedag.

Hela kungafamiljen samlad på balkongen på Kungliga slottet på kungens födelsedag
Hela familjen samlad, förutom Madeleine, Chris, Leonore, Adrienne och Nicolas.
Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel, prins Oscar, prinsessan Estelle, drottning Silvia, prinsessan Sofia, prins Julian, prins Gabriel och prins Alexander
Nästa år lär vi se Madeleine och familjen här – vi längtar!

Prinsessan Madeleine kommer hem till Sverige

– Vi alla saknar Sverige jättemycket, sa Madeleine i fjol årets Året med kungafamiljen.

Till slut blev saknaden så stor att huset i Pinecrest lades ut till salu, och ett nytt liv i Hovstallet och Stockholm väntar. Då kommer hon inte längre behöva missa sådana stora händelser som kungens födelsedag, och vi kommer se betydligt mer av Madeleine, kan man anta.

Flyttlasset går i augusti, men Madeleine hoppar på ett flyg hem redan om bara ett par dagar. Svensk Damtidning kunde nämligen avslöja att hon tillsammans med väninnorna bjudit in till fest i Childhoods ära på Gröna Lund, för att kickstarta drottning Silvias 80-års firande. Festen äger rum den 10 maj.

Foto: TT

Annons