Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johanna Lind Bagges oväntade möte med prinsessan: "Ska hitta på något kul tillsammans"

15 feb, 2024, 09:00 
Johanna Lind Bagge berättar om mötet för Svensk Damtidning!
Annons

Johanna Lind Bagge, 52, är en entreprenör av rang. Hon har många bollar i luften – förutom att ta hand om alla svansbarn hon och maken Anders har!

I veckorna var Johanna med om ett kungligt möte när hon var ute på jobb – och nu berättar hon allt!

Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman DurekBrand logo
Märtha Louises bröllopsbesked – då gifter hon sig med Shaman Durek

Johanna Lind Bagge om mötet med prinsessan Märtha Louise

Johanna har i alla år brunnit för mode och skönhet, ja, hon vann ju faktiskt Fröken Sverige 1993! Förutom att jobba med sina sociala medier och sin blogg, driver hon numer en egen fysisk butik och webbshop.

Där säljer hon bland annat kläder, accessoarer och hudvård, och Johanna själv är såklart mycket involverad i vad som säljs. Med anledning av det befann hon sig på mässa i Köpenhamn, för att spana in vad som är hett i branschen.

Annons

Och där såg hon något som fångade hennes intresse:

– Jag handplockar olika produkter, förutom mina egna kollektioner, och då kom jag över ett märke som heter HEST!, berättar Johanna för Svensk Dam.

– Det är tre fantastiska damer som har tagit fram det, däribland prinsessan Märtha Louise. Det handlar om hästar och det ligger mig varmt om hjärtat. Och entreprenörsskapet från de här fantastiska kvinnorna! Jag blev förälskad i den biten! Det är härligt när kvinnor tar fram det man vill ha.

Prinsessan Märtha Louise och Johanna Lind Bagge
Wow – vilket möte!Foto: Instagram

Prinsessan Märtha Louise samtal med svenska kändiskvinnan

Förutom att Johanna fick klämma och känna på kläderna, hade hon en trevlig stund med norska prinsessan Märtha Louise, som ligger bakom Hest.

Annons

– Hon är jättegullig. Hon är prinsessa, men hon är en fantastisk entreprenör. Hon är väldigt mjuk, gullig och rar. Hon var på mässan, som ställde ut hennes märke. Det är så himla fint. Det säger det mesta om hennes hjärta, berättar Johanna.

Men vad pratar man med en prinsessa om? Allt möjligt, berättar hon.

– Vi pratade om kärleken till entreprenörskap och kläder! Entreprenörskapet var i fokus. Vi stöttade och peppade varandra, kvinnor emellan! Det är alltid kul med kvinnligt entreprenörskap, man stöttar och supportrar varandra. Så det var mycket prat om det. Det är jättehärligt, oavsett vem man än är, eller var man kommer ifrån – det blir en draghjälp för andra som går och funderar på någonting.

Och förhoppningvis kommer vi få se mer av den fantastiska duon Johanna Lind Bagge och prinsessan Märtha Louise i framtiden:

– Vi ska hitta på något kul tillsammans framöver. Det svenska och det norska teamet.

Prinsessan Märtha Louise och Johanna Lind Bagge på mässa
Så mycket powerkvinnor på samma ställe!

Foto: TT

Annons