Jonas Bergströms revansch – precis efter att Chris landat i Sverige

Jonas Bergströms revansch – precis efter att Chris landat i Sverige

TT

Svensk Dam kan avslöja att Madeleines exfästman Jonas Bergström har gjort stora ekonomiska vinster. Detta avslöjas just när Chris O'Neill landat i Sverige.

Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill
Slå på ljud

Året var 2009 när Jonas Bergström gick ned på knä och frågade prinsessan Madeleine om hon ville gifta sig med honom. De hade då varit ett par i sju år och Madeleine svarade ja.

Ett år senare vändes allt upp och ned. Kungahuset meddelade under våren 2010 att Madeleine och Jonas valt att gå skilda vägar.

Idag är både Madeleine och Jonas trebarnsföräldrar med sina nya partners. Jonas gifte sig nämligen med Madeleines barndomsvän Stephanie af Klercker, numera Bergström. Bröllopet ägde rum bara en månad efter att Madeleine gift sig med Chris O’Neill i Slottskyrkan i Stockholm.

Jonas Bergström prinsessan Madeleine 2009

Madeleine och Jonas 2009.

TT

Jonas Bergströms liv efter uppbrottet med Madeleine

Jonas Bergström, som idag är 42 år gammal, blev aldrig prins. Men han verkar inte hänga läpp för det. Karriären går nämligen som på räls, vilket resulterar i väldigt mycket pengar.

Jonas är, sedan några år tillbaka, delägare i den välrenommerade advokatfirman Vinge i Stockholm. En firma som drar in mer pengar för varje år som går.

Förra året beslutade styrelsen att ge en utdelning till aktieägarna på 60 miljoner kronor – vilket gav Jonas en årsinkomst på närmare sex miljoner kronor.

Jonas gifte sig med Madeleines barndomsvän!

Carolina Byrmo/TT

Revanschen – samtidigt som Chris landar i Sverige

Svensk dam kunde rapportera om Jonas aktieutdelning förra veckan, vilket var precis i tid med att Chris och Madeleine landade i Stockholm, efter nästan ett halvår i USA.

Paret kommer nämligen fira jul i Sverige med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne – som alla fick varsin minigran på måndagen.

När det kommer till Chris karriär har den mött fler motgångar än Jonas under 2020. Två av hans firmor i Florida upplöstes nämligen efter att ha upphört med affärsverksamhet, rapporterade Expressen förra vintern. Dessutom förlorade Chris, i samma veva, fina titlar i flera av de bolag han är engagerad i.

LÄS MER: Jonas Bergströms hemliga lyxliv efter uppbrottet med Madeleine – succén på 60 miljoner

LÄS MER: Detaljen i prinsessan Madeleines familjebild som alla pratar om

LÄS MER: Madeleines lycka! Bästisen Sofi Fahrman har gift sig med techmiljardären