Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Juan Carlos inlagd på sjukhus – spanska kungafamiljen sluter samman

09 apr, 2018, 20:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Ex-kung Juan Carlos är inlagd för operation. Kungaparet Felipe och Letizia tog med döttrarna Leonor och Sofia för att hälsa på honom på sjukhuset.
Annons

Den spanska kungafamiljen har samlats för att stötta kung Juan Carlos, som återigen ligger på sjukhus i Madrid. Nya bilder visar när kung Felipe, drottning Letizia och de två döttrarna, Leonor, 12, och Sofia, 10, anlände i bil för att se hur den forne kungen, Juan Carlos mådde efter knäoperationen.

Juan Carlos fyllde 80 år den 5 januari i år och har länge haft en knäprotes.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Sofía ser till att hålla ihop familjen. Inte har det varit lätt genom åren, då hon själv haft äktenskapliga problem med Juan Carlos, tidigare regent i Spanien. Skandalerna skulle kunna fylla en hel paella! Elefantjakter, otrohet och så bedrägerihärvan med svågern Inaki och dottern infanta Cristina i huvudrollerna.

Annons

Men nu verkar det värsta ha blåst över. Fyrabarnsmamman Cristina slapp både böter och fängelse. Nu är hon tillbaka i sitt hemland för att hälsa på sin pappa på sjukhuset tillsammans med systern prinsessan Elena, hennes två barn och mamma Sofía. Cristina var också nyligen med sin syster i Barcelona, där de deltog i minnesgudstjänsten för greven av Barcelona.

Spanjorerna är fortfarande lite tveksamma till Cristinas besök på hemmaplan. Hon flyttade till Genève med sin familj efter Noos-skandalen. Staden Barcelona raderade gatunamn som uppkallats efter infanta Cristina. Nu är hon friad och tillbaka i sitt kungarike.

Foto: IBL

Annons