Just nu! Drottningens order – kallar hem Meghan och Harry

Drottning Elizabeth kallar hem Meghan och prins Harry.
Meghan och Harry är på väg hem till London med baby Archie – och det är på order av högsta chefen, drottning Elizabeth.
Annons

Drottning Elizabeth har gjort mycket tydligt vem som bestämmer. Så när hon pekar med hela handen, då är det bara att lyda – även för frifräsarna Meghan och Harry.

Och nu har de fått en tydlig order, tvärs över Atlanten: Det är hem till London som gäller. Och det är inte förhandlingsbart.

Annons

Annons

Meghan och prins Harry

Det är ärorika The Commonwealth Service det handlar om, den traditionsenliga gudstjänsten som alltid hålls i Westminster Abbey den andra måndagen i mars, i närvaro av Her Majesty och statschefer för Förenade Samväldets 53 länder och 2,4 miljarder invånare.

Meghan Kate
Det riskerar att bli ansträngt – sist Harry och Meghan träffade William och Kate ska de ha varit på svår kollisionskurs.

Och nu råkar prins Harry och Meghan fortfarande ha uppdragen som president respektive vice president i The Queen’s Commonwealth Trust. Så det är bara för dem att backa tillbaka in i den kungliga fållan, kanske för sista gången. Ett låglöneuppdrag för Meghan och Harry… i alla fall jämfört med det ”premiär-gig” som frilansande ex-kungligheter som de rev av i förra veckan.

Annons

Så mycket fick Meghan och Harry för första jobbet

Då kunde de enligt uppgift i brittisk media kassera in 1 miljon dollar – nära 10 miljoner svenska kronor – för sitt framträdande inför 425 finansmän på den amerikanska affärsbanken JP Morgan i Miamis South Beach.

Meghan ska ha pratat om hur mycket hon älskar sin man. Och sedan var det prins Harrys tur att kliva fram och berätta om hur han hanterat sorgen efter sin mammas död.

En bild av vad de kan vänta sig i sitt framtida liv.

Meghan och Harry
Uppdragen i London kan bli det sista kungliga de gör.
Annons

Foto: TT.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

2 kommentarer till “Just nu! Drottningens order – kallar hem Meghan och Harry”

  1. Bror skriver: 10 februari, 2020

    Varför en så raljant ton?


  2. Birthe Vejrum skriver: 11 februari, 2020

    Det kan man undre! Dronning Elizabeths OFFICIELLE brev til Harry og Meghan, har man faktisk kunnet læse. Så jeg tror, det skal ses som et swirp til alle trolls, som er værre end nogensinde! Der er faktisk en del officielle begivenheder i England her i forårs-månederne som nu bl.a. Statsbesøg af det nye japanske kejserpar og Invictus Games først i maj.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar