Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Just nu! Estelle och Daniels mysiga sommarkväll – utan mamma Victoria

28 jul, 2022, 20:40 

Vilka härliga bilder – och vilken härlig kväll!

Annons
Tillbakablick: Estelle och Oscar stjäl showen på VictoriadagenBrand logo
Tillbakablick: Estelle och Oscar stjäl showen på Victoriadagen

Sommaren står i full blom, och våra kungligheter spenderar den där de trivs bäst – på Öland. I mitten av sommaren var det såklart allra festligast, kronprinsessan Victorias 45-årsdag firades på ön med pompa och ståt.

Men än är varken sommaren eller festligheterna över. Den här vackra sommarkvällen stod Veronica Maggio och Mares för underhållningen, och prinsessan Estelle, prins Daniel och prinsessan Sofia njöt av härlig popmusik på Borgholms Slottsruin!

Dyker ofta upp

Livemusik finns det gott om på Öland under sommarmånaderna. Förutom kungens storsatsning Solliden Sessions, är vackra slottsruinen ett ställe där artisterna gärna bokar in ett stopp under sina sommarturnéer.

Kungafamiljen, som ju befinner sig på ön, dyker inte sällan upp i den rymliga VIP-balkongen. Under sommaren har både stjärnan Molly Sandéns och gruppen HOV1s konserter fått sig lite kunglig glans!

Under torsdagskvällen var det återigen dags för några av våra största popstjärnor att sjunga till fullsatt publik under bar sommarhimmel, nämligen Veronica Maggio och bandet Mares.

Annons

Victoria saknades

På plats denna soliga julikväll var prinsessan Estelle, prins Daniel och prinsessan Sofia på plats och som de såg ut att njuta! Även Patrick Sommerlath med döttrarna Anais och Chloe hade tagit sig till slottsruinen, och ishockeyproffset Mats Sundin.

När publiken såg Estelle och Daniel uppe på VIP-balkongen möttes de av jubel – och givetvis vinkade folkmassan till kungligheterna! Estelle och Daniel vinkade glatt tillbaka.

Kronprinsessan Victoria var inte på plats, men var förmodligen istället hemma med prins Oscar.

Se de fina bilderna här!

Estelle strålar!
Snacka om kungligt proffs.
Prins Daniel dök upp med vännen och ishockeyproffset Mats Sundin.
Man undrar vad Estelle fick veta här!
Ögonen på scenen.
Något spännande hände i telefonen.
Vilken fin vänskap!
Patrick Sommerlath passade på att fota lite själv han med.

Foto: Suvad Mrkonjic

Annons