Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

JUST NU: Kronprinsessan Victorias glammiga comeback – se bilderna!

24 maj, 2021, 16:54 
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria har precis höjt temperaturen på den kungliga kvällen. Hon är tillbaka ute på fältet!
Annons
7 underbara ögonblick med VictoriaBrand logo
7 underbara ögonblick med Victoria

Kronprinsessan Victoria gör comeback! Efter 15 evighetslånga månader av digitala möten fick vi alldeles nyss se hennes blanksvarta limousin rulla in framför Skånska Gruvan på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Ut klev kronprinsessan, dressad i en sommarblommig favoritklänning från By Timo (samma som på prinsessan Adriennes dop!) och följd av sitt sedvanliga entourage, livvakterna från säpo och sin uniformsklädda adjutant. En tydlig signal från Kungahuset om att det ljusnar!

Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner
Dit Victoria går, dit går också adjutanten.

Kvällen ska Victoria nu tillbringa med ett gäng vänner, närmare bestämt. Nordiska museets och Skansens 2 700 vänner som denna afton har sin årssammankomst. Men alla kan känna sig lugna, det är bara styrelsen som är på plats och dessutom sitter de nu utspridda i två rum!

Annons

Kronprinsessan Victorias nygamla look!

Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner Känning By Timo
Kronprinsessan Victoria i samma klänning från By Timo som hon hade på prinsessan Adriennes dop sommaren 2018. Jackan är också en favorit i repris, från Toteme.

För kronprinsessan, som har varit både medlem och hedersledamot i vänföreningen ända sedan hon var 19 år, är detta dessutom ett av de säkraste tecken på att försommaren är på väg. Även om regnmolnen just i kväll råkar vara ganska tunga över Skånska gruvan, den vackra och anrika tegelbyggnad som har hängt med ända sedan Stockholmsutställningen år 1897 och som då invigdes av Victorias farfars farfars far kung Oscar II.

Skånska Gruvan Stockholm Nordiska Museets och Skansens Vänner
Skånska Gruvan på Djurgården i Stockholm: Här är Victoria på möte just nu.

Nu blir det tal och val och allt annat som görs på ett årsmöte. Och när Victoria sedan har rundat av kvällen framåt 19.00-tiden så är det faktiskt bara ett (långt) stenkast hem till prins Carl Philip och prinsessan Sofia på Villa Solbacken. Om hon nu skulle vilja titta in och säga hej till sin åtta veckor gamle brorson prins Julian och hans syskon Alexander, 5, och Gabriel, 3.

Annons
Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner Sanne Houby-Nielsen
Regnigt i Stockholm – men en solig kronprinsessa!

Artikeln uppdateras!

Foto: TT.

Annons