JUST NU: Kronprinsessan Victorias glammiga comeback – se bilderna!

Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria har precis höjt temperaturen på den kungliga kvällen. Hon är tillbaka ute på fältet!
7 underbara ögonblick med Victoria
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria gör comeback! Efter 15 evighetslånga månader av digitala möten fick vi alldeles nyss se hennes blanksvarta limousin rulla in framför Skånska Gruvan på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Ut klev kronprinsessan, dressad i en sommarblommig favoritklänning från By Timo (samma som på prinsessan Adriennes dop!) och följd av sitt sedvanliga entourage, livvakterna från säpo och sin uniformsklädda adjutant. En tydlig signal från Kungahuset om att det ljusnar!

LÄS MER: Victoria och Madeleine – därför väljer de olika för sina hundar

Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner

Dit Victoria går, dit går också adjutanten.

Kvällen ska Victoria nu tillbringa med ett gäng vänner, närmare bestämt. Nordiska museets och Skansens 2 700 vänner som denna afton har sin årssammankomst. Men alla kan känna sig lugna, det är bara styrelsen som är på plats och dessutom sitter de nu utspridda i två rum!

Kronprinsessan Victorias nygamla look!

Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner Känning By Timo

Kronprinsessan Victoria i samma klänning från By Timo som hon hade på prinsessan Adriennes dop sommaren 2018. Jackan är också en favorit i repris, från Toteme.

För kronprinsessan, som har varit både medlem och hedersledamot i vänföreningen ända sedan hon var 19 år, är detta dessutom ett av de säkraste tecken på att försommaren är på väg. Även om regnmolnen just i kväll råkar vara ganska tunga över Skånska gruvan, den vackra och anrika tegelbyggnad som har hängt med ända sedan Stockholmsutställningen år 1897 och som då invigdes av Victorias farfars farfars far kung Oscar II.

Skånska Gruvan Stockholm Nordiska Museets och Skansens Vänner

Skånska Gruvan på Djurgården i Stockholm: Här är Victoria på möte just nu.

Nu blir det tal och val och allt annat som görs på ett årsmöte. Och när Victoria sedan har rundat av kvällen framåt 19.00-tiden så är det faktiskt bara ett (långt) stenkast hem till prins Carl Philip och prinsessan Sofia på Villa Solbacken. Om hon nu skulle vilja titta in och säga hej till sin åtta veckor gamle brorson prins Julian och hans syskon Alexander, 5, och Gabriel, 3.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias utseendeförändring – bilden avslöjar

Kronprinsessan Victoria Nordiska Museets och Skansens Vänner Sanne Houby-Nielsen

Regnigt i Stockholm – men en solig kronprinsessa!

Artikeln uppdateras!

LÄS MER: Känsliga frågan om Victoria – kungen ger svar

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria: ”Så är kungen som pappa”

Foto: TT.