Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannen bekräftar misstankarna om Chris O'Neills beteende: "Är ganska..."

18 mar, 2024, 07:00 
Här är de ärliga orden.
Annons

Prinsessan Madeleines make Chris O'Neill har alltid föredragit att hålla sig i bakgrunden, och stötta sin hustru bakom kulisserna. Antalet gånger han syns i offentligheten på ett år går nästan alltid att räkna på en hand.

Därför vet vi lite mindre om Chris och vem han egentligen är. Men en kändisman som umgåtts med honom privat har berättat hur det ligger till.

Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Stora frågetecknet kring Chris O'Neill

När Madeleines och Chris relation blev offentlig jobbade journalisterna hårt med att ta reda på mer om den brittisk-amerikanske affärsmannen.

Det uppdagades att hans mamma Eva O'Neill är ett riktigt societetslejon, och att Chris själv är van i att röra sig i de fina salarna. Tack vare att han pluggat och jobbat runt om i världen har han också ett brett kontaktnät, lite överallt. Däremot finns det en stor lojalitet, och hans vänner går inte ut hursomhelst och talar ut i pressen.

Annons

När Expressen kontaktade Chris nära och kära inför bröllopet valde några av dem att berätta mer om hur han egentligen är bakom kulisserna. En unik inblick i Chris person – som vi ju så sällan får.

Kändismannens ord om Chris O'Neills beteende

En av dem var golfproffset och tv-profilen Jesper Parnevik. Han och hustrun Mia bor sedan många år tillbaka i Florida, och blev vänner med Madeleine via Childhood. För Expressen berättade Jesper om Chris:

- Han känns som en reko kille. Jo, jag gillar honom mycket. Han har fötterna på jorden och är ganska rolig. Det kan inte vara så lätt för honom med den här uppmärksamheten som han inte har varit van vid, men har tar det bra. Det märks att de trivs ihop.

Annons
Lasse Hallström, prinsessan Madeleine, drottning Silvia, Lena Olin, Jesper Parnevik, Henrik Lundqvist på cocktailparty
Kändisspäckat på ett Childhood-mingel 2010! Från vänster: Lasse Hallström, prinsessan Madeleine, drottning Silvia, Lena Olin, Jesper Parnevik, Henrik Lundqvist.Erhan Güner /TT

Precis som man kunnat ana, med andra ord. Det var ju faktiskt just Chris humor som Madeleine lyfte tidigt i deras relation, som något hon föll för.

– Vi träffades genom gemensamma vänner. För mig började det med en nära vänskap. Vi delade samma humor och hade väldigt roligt tillsammans. Chris öppnade upp mitt hjärta, han är min själsfrände.

Hur är Chris ute på greenen då? Den flerfaldige European- och PGA Tour-vinnaren Jesper Parnevik ger honom klart godkänt:

– Han är en helt okej golfare också.

Madeleine och Chris och familjen Parnevik har än god relation än idag. Även om livet ofta kommer emellan och de inte hinner ses så ofta, kvarstår deras starka vänskapsband. Det blir inte minst tydligt när Madeleine delar bilder på Instagram, då är Mia Parnevik snabbt där med hjärt-emojis.

Jesper Parnevik med hustrun Mia
Jesper och Mia Parnevik var givetvis gäster på Madeleines och Chris bröllop.ADAM IHSE / TT

Foto: TT

Annons