Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändiskvinnan avslöjar Daniels beteende hemma på Haga: ”Det är mycket…"

02 feb, 2024, 19:00 
Pernilla Albinsson
Jessica Almenäs berättar om sina möten med Victoria och Daniel.
Annons

Jessica Almenäs har precis haft en stor succé med programmet Love is blind på Netflix. I samband med det har hon blivit hyllad internationellt för sin insats som programledare. Dessutom har programmet Superstars premiär till veckan och i sommar är hon en av programledarna för OS.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Men hon har fler strängar på sin lyra. Utöver sitt jobb som programledare har Jessica ett stort intresse av hälsa och träning. Hon har själv tränat hela sitt liv och har tillsammans med Lovisa "Lofsan" Sandström podcasten "träningspodden".

En passande ambassadör

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är även de väldigt måna om hälsa och träning. Deras initiativ Generation Pep är just ett arbete som ska få fler barn att leva ett aktivt och hälsosammare liv.

Annons

Eftersom Jessica har ett starkt intresse för träning och hälsa är hon en passande ambassadör för organisationen.

– Jag brinner för att alla barn ska ha möjlighet att idrotta, oavsett var man bor och vad man har för ekonomiska förutsättningar. Idrotten ska, liksom barn och ungdomars hälsa, vara jämlik. Jag försöker varje dag inspirera till rörelseglädje, både i mina offentliga kanaler och som mamma och vän, säger Jessica själv om varför hon valt att vara ambassadör.

Samtalen med Victoria och Daniel

I samband med Jessicas ambassadörskap för Generation Pep har hon träffat kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett flertal gånger. Bland annat bjuds hon in till en lunch på Haga slott en gång om året, något som brukar vara väldigt trevligt.

– Jag tycker att de är fantastiska människor, verkligen. De brinner ju för hälsa och att barn och ungdomar ska röra på sig. Det har vi ju gemensamt, säger Jessica Almenäs till Svensk Dam.

Hon berättar även att hon särskilt uppskattar mötena med kronprinsessparet och har bara fina saker att säga om träffarna.

– Det är mycket att prata om när man träffar dem. De är också båda två väldigt varma och intresserade. Jag beundrar verkligen jobbet som de gör, säger Jessica Almenäs.

Foto: TT, Instagram/jessicaalmanas.

Annons